it's not like you

Det är redan söndag! Bådar både gott och illa. Vi börjar med det som är illa: ny vecka, nya problem, nytt plugg. Varje måndagsmorgon så känner man sig inte så jättepepp på en ny vecka. Får säkert tillbaka det satans kemiprovet också... bajs.
Men, vi ser det från det ljusa sidan: idag är det tre veckor kvar tills vi vaknar efter en fredags- och lördagskväll i London. Det är bara en vecka kvar tills det är HÖSTLOV, vilket betyder skoj, sömn och lagom mycket plugg (alla lov är uteslutande bra, även om man oftast har med sig plugg hem). Och framförallt så ska vi se Flickan som lekte med elden ikväll! Uppföljaren till Män som hatar kvinnor, riktigt bra svensk film, kanske den bästa.

Gårdagen spenderades hemma hos Julia ute i Åby med ett riktigt skönt folk - det blev TP-spel och en titt på Julias extremt nostalgiska film, "Wilze".... känner att det är Oscar-klass på dess skådespeleri!
I fredags blev det Markus Krunegård och sedan en mysig kväll hos Fredrika, innan det till sist dansades på Hugos dansgolv tills vi dog (seriöst, vi blev SÅ trötta).

Får bjuda på lite bilder från veckan här nere. Den som kom på mobilkameran ska ha en stor eloge - det finns många ögonblick förevigade i min mobilkameramapp (även från förra mobilen) =)


Kommentarer
Postat av: Max

Förklaring på sista bilden? (den i nedre högra hörnet)

2009-10-19 @ 16:36:59
Postat av: Julls

Galet kul helg vi hade ru! Såg precis vimmelbilderna från Hugos haha, kan väl inte direkt säga att jag kände mej sinnessjukt cool - men det kanske inte var meningen?^^ Och Max, jag antar att den bilden är ifrån hennes iv-val. Känner igen bordet :>

2009-10-20 @ 22:19:33
URL: http://sjuttonhundra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0