valborg för alla

Jag ska förtydliga mig. Livet är JÄVLIGT bra när Sverige ligger under med 2-5 men på något sätt lyckas göra 4 mål på 10 minuters matchtid och lite sudden death mot USA i VM. Det, mina vänner är klockrent. Så klockrent att vissa av mina grannar nog märkte det igår kväll när jag skrek rakt ut att Sverige hade gjort 5-5. Weinhandl sätter den där pucken, helt otroligt... Matchen var faktiskt ett bra samtalsämne idag. Jag och Pedro gick från IV't och pratade om det - han hade lite svårt för vad namnet på den där svarta saken är. "Plattan... bollen?... Pucken!" Haha.

Ikväll är det så Valborg och jag tänker iallafall inte bli full. Imorgon bitti ska jag ta en buss till Gusum och titta på när Paola har dansuppvisning. Jag ska be min kära far att hämta mig med Volvon så att jag kan övningsköra hem till Söderköping, så kan jag vara där över dagen. Glenn och Cricka har förbjudits från att vara med, haha, med all rätt från Paolas håll.


Nej, hörni, nu måste jag städa rummet och fixa iordning mig själv. Ska möta Jorunn på stan och så ska vi ta trean ut till grillningen hos Fia, som är Jullans polare som jag aldrig träffat men som jag uppenbarligen kommer få möta ikväll. :)


Pusshejsvejs på er och ta det lugnt ikväll!


en sak bara

VILL BARA PÅPEKA ATT LIVET INTE ÄR SÅ JÄVLA BRA NÄR TRE KRONOR FÖRLORAR ÄNNU EN MATCH I VM.
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan........

Nu går jag och gräver ner mig i sängen.

en sak bara

VILL BARA PÅPEKA ATT LIVET INTE ÄR SÅ JÄVLA BRA NÄR TRE KRONOR FÖRLORAR ÄNNU EN MATCH I VM.
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan........

Nu går jag och gräver ner mig i sängen.

allt är bara bra

Livet är härligt att leva. Även när det går fort. Den där känslan av att ha lyckats med någonting kan man inte köpa sig till, det bara är så. Till exempel när man lyckas fatta vad fan man gjorde för fel på cosinussatsen när man skulle räkna ut arean av en triangel som inte var rätvinklig. Hm, ja ni förstår att det är matte vi snackar om och jag lovar - jag är så himla glad att det är över, för den här gången. VG hoppas och tror vi på.

I tisdags hade vi engelska nationella. Jag lallade på om lite allt möjligt och försökte klämma in så många svåra engelska ord som möjligt i texten, vi får se hur det går. Anyway så gick svenne-delen av vår klass till en thairestaurang (seriöst, alla kallar oss det, we are no racists, men vi hamnar alltid tillsammans när vi ska äta mat på stan) och åt buffé. Gott var det och intressant med diverse test av starka såser av Gurra och Love. Och jag filmade allt, haha.
Idag  blev det andra bullar med en kort fysiklektion, matteprov och så målning av en stoooooor Lärka-flagga till Gymnasieslaget den 2 juni. De 4 kommunala gymnasieskolorna i Norrköping ska mötas i en typ turnering som ska gå av stapeln i en stor arena, och varje skolas lag ska spela dodgeball, medan skolans hejarklack hejar på. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Iallafall ställde jag, Sara, Gurra och David upp på att måla lite av den. Vi lyckades ganska bra tycker jag, eller vad säger ni? ;) Trevligt spenderad eftermiddag iallafall, har inte sysslat med att måla och sånt sen jag gick i nian! (Frågar mig jämt varför jag inte valde bild som estetiskt val, men jag är ju knäpp i huvet. Det är det enda svar jag fått fram.)



Nu ska jag fortsätta med min lilla filmkunskap. ungefär 30 frågor till ska jag göra innan dagen är slut, vilket den faktiskt är snart. Sen måste jag sova... hmm.... och göra flätor så jag är fin i håret imorn. För det är ju Valborg imorn! Säger bara: sköna maj, sköna maj. Aldrig har du varit lika välkommen! =)

1000 ord säger mindre än en bild



...om man vänder på det där ordspråket lite grann. :)


Tack alla fina människor för en kul helg! Grattis Emilia som fyllde 18 :)

Och GRATTIS till Angelica som fyller 18 år imorgon, 28 april!!!!
Happy b-day to you! :D <3

jag är typ kär

I'm inlove with a fairytale
Even though it hurts
Cause I don't care if lose my mind
I'm already cursed

Nej, tyvärr har inte våren gett mig särskilt mycket på kärleksfronten. Det närmaste var väl den där killen på Ica som frågade om mitt nummer. Vilket, i och för sig, var... kul.
Men man kan ju få den där pirrimagenvetintevartjagskatavägen-känslan på andra sätt. Till exempel från en snygg norrman med fiol. Jag är seriöst helt tagen av Rybak - Alexander alltså. Jag vill inte ens att Sverige vinner den där stora tävlingen i år - för mig regerar "Fairytale" helt och jaaa.... I just can't seem to get it out of my mind. Ja. Bara så ni vet. Och för att upprepa mig är jag väldigt säker på att Norge tar hem da evrovishon zång kontessst 2009.

Nu kanske jag borde skriva om något annat. Jo, jag har fått lön idag. Som försvann lika fort som den kom. Jag köpte joggingskor och joggingbyxor för sammanlagt en tusenlapp idag,  något som kändes bra. Något som däremot tog emot var att jag köpte en klänning på HM som jag inte är helt nöjd med. Jag ska ha den på Emilias fest imorn, men jaaa.... jag kanske springer ner och byter den imorgon. Kanske.

Glemminen och resten av tjejerna kommer iallafall, så det ska bli väldigt kul imorgon. Någonting annat jag ska hinna med är att plugga matte som bara fan. På onsdag har vi prov och jag måste verkligen göra bra ifrån mig. Jag vill det. PÅ söndag kväll ska jag jobba också, shit jag kommer bli rik till min födelsedag.... som det förresten bara är 4 veckor kvar till nu! :)

Nu ska jag inte sitta här helt enkelt. Matte!

do we really want to change america into sweden?

Om världen skulle gå under, typ, och politikerna fick bygga om alla länders ekonomi och ideologier... jag lovar att de skulle ta Sverige som exempel. En av USA's största politiska shower på TV, Daily Show with Jon Stewart, driver med Sverige och vår socialism. Liksom, att vi betalar höga skatter för att få gratis sjukvård och tandvård, etc.
I USA tycker republikaner att vi har värsta dåliga samhällsstrukturen, och man varnar typ för att USA kan "bli Sverige". Haha. Aja, det är så kul att se bara. Speciellt vilka fördomar de har om oss. :)

The Daily Show With Jon StewartM - Th 11p / 10c
The Stockholm Syndrome
thedailyshow.com

Daily Show
Full Episodes
Economic CrisisPolitical Humor

The Daily Show With Jon StewartM - Th 11p / 10c
The Stockholm Syndrome Pt. 2
thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Economic CrisisPolitical Humor

that effin thing

Nuuuu är jag äntligen klar med pluggeriet för idag. Har suttit kanske sammanlagt 4 timmar med bara fysik denna onsdag. Det behövdes - nu kan jag det mesta. Tror jag. fast nu ha rjag ett superduperverkligenjätteroligt matteprov i D-kursen (poängterar -> D <-) att se fram emot. Sinus, cosinus och tangens, och lite sånt. Algebra. Och förresten kanske jag blir civilingenjör. Ja, Sara och jag funderar på det, trots att man får stå ut runt 4 år till med matte. Men matte ÄR ju roligt, när man kan det. Vilket ju tar ett tag innan man gör!

Aja. Nu behöver jag återvända till min kära säng. Imorgon ska jag undervisa min morfar i datakunskap, typ. Han vill lära sig "dom där sakerna nät, sajt, webb och allt fanskap" om man citerar honom typ direkt. Min morfar är rolig och det ska bli roligt. Är ju ledig imorgon (inget IV och skippar svenskan) så det känns helt OK att träffa morfar och senare dra ner på gymmet för ett pass med Eva från laget. Har börjat komma igång med träningen igen, det känns BRA.

Förrsten, måste bara posta den här reklamen. Den roligaste på lääääääääääääänge.


suck!

Just nu känns det NÅGOT stressigt att vara jag. Fysikprov, matteprov, dramagrej, svenskabok, filmkunskap och jag vet inte vaaaaaaaaaaaaad. Jag blir något arg på att det ALLTID är massor, massor för oss att göra precis när man vill ha tid till annat. Dessutom ska jag försöka få ihop min Niklas Andersson-artikel som jag skrivit på ett tag nu men som jag inte känner att jag kommer någonvart med. Suck.

Någont jag kommer någon vart med är däremot övningskörningen! Pappa och jag körde i flera timmar igår och jag fick till och med köra på allmän väg den här gången, haha. Gick super! Det var så roligt att åka på asfalt istället för grus. Wohoooo, framsteg framsteg!! Efter sommaren KANSKE jag kan ta det där lilla kortet? Wuhu!


Nu ska jag duscha och plugga och läsa och sova. Aahhh. Men, man lever bara en gång, lika bra att man får veta att man lever...


det löööööser sig

Jag vill ha mer tid till allt, mer lust att ta itu med en massa saker jag borde gjort för cirkus tusen år sedan. Skrivit klart artikeln om Niklas Andersson, läst ut mina böcker (varav en jag hållit på med i typ ett halvår.. fast den är tjock och svårläst men oj så bra!), pluggat, tränat! Det finns så mycket jag inte hinner med. Eller egentligen gör jag det - det handlar helt enkelt om planering. Något jag var bättre på förr men som jag tappat lite fäste för. Aja, det ordnar sig ju alltid.

Veckan har gått fort och nästa vecka går ännu fortare, och i helgen vill jag verkligen verkligen gå på Emilias fest, men jag måste kanske jobba, jag vet inte... jag har jämt sån otur att få lördagskvällar då jag just har planer! Bajs! Hmm, men det löser sig väl också.

Något jag inte är bra på är sinus-, cosinus-, och tangens-skiten. Eller skit och skit, det är ju bara svårt. Var förbannad efter ett litet "veckotest" idag som Marcus gav oss där jag inte hade en aning om vad jag skulle göra på 2 av 4 tal. På ett test med typ, G-frågor. Det är dåligt. Iallafall i Marcus ögon, det är väl det som är lite jobbigt kanske. Jag vet att jag kan men han kommer bli rätt besviken när han ser det.... tur att betyget i matte D sätts i jul då! :D

Och i helgen nu ska jag åka till pappa som jag inte spenderat tid med på länge. Ska ta upp det där med 18-års-fest med honom. Vill verkligen bjuda alla mina fina vänner på en grym kväll med god mat och dans och musik. Det skulle vara så kul! Har räknat till typ 40 personer som jag skulle vilja bjuda och då är det nog bra med en större lokal liksom... hehe. Men det löser sig också.

Och filmkunskap ÄGER! Jag älskar't! Iallafall nu....


Vill avsluta med ett STORT GRATTIS till min kollega på Ica och kompis Angelica, som födde tvillingar början av veckan. Två små tjejer blev det!! :) Stor kram på henne och bebisarna, och stor kram på er också. God natt nu.

it's not me, it's you

Lily Allen är en cool liten brittiska. Hon är sådär lite skum som Amy Winehouse och super sig full för pressen ibland, men hon är ju inte i närheten av ett lika hemskt vrak som Winehouse har lyckats bli. Iallafall  - jag har lyckats fastna för en låt som heter "Fuck you". Den är faktiskt grymt bra, går liksom såhär: "Fuck you, fuck you very very much, fuck you, fuck you very very much". Asbra!



Och det var faktiskt seeeeeeegt att gå till skolan idag. Redovisning, jätteflum engelska (som om det är någon chock numera.... tänk att jag skulle få vara med om en dag där en elev är bättre på ämnet i fråga än läraren... geeeez). Och sen en ännu flummigare matte, men det är så kul när Marcus är flummig så det är bara roligt. Och för första gången i matte D förstår jag liksom vad vi sysslar med. Det är bra. Men sen har vi den där fysiken som vi tydligen har prov på nästa vecka... eeeh? Spänning, ström, volt, ohm?

Och sen ska jag förbanna alla jävla idioter som tror att dom kan sno saker från en affär utan att få ta konsekvenser. idag råkade jag ut för en rejält fräck stöld när jag satt i kassan. Och det dumma är att jag kände på mig att de skulle sno nåt. Suck! Människor har fan inte vett i skallen längre, det är helt sanslöst. Fräcka idioter!
Så ni fattar kanske nu varför jag tycker att låten "Fuck you" är ganska passande idag!!!!

Men förresten så måste jag tipsa om en annan lite mer känd blogg kanske. Det är en tjej på 15 år (!!) som är gravid med tvillingar (!!!!!!!!) med en kille som är 20 år (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
Fast vad man än tycker om det hela verkar hon vara en bra tjej och jag tycker det är lite småmysigt att läsa hennes blogg.
Du hittar den här!

sentimental redan nu

Om lite mer än ett år tar vi studenten. Vi går ut från DeGeer för sista gången och låser våra skåp för sista gången. Vi öppnar istället dörrar som kan leda varsomhelst. Och det kan gå hur som helst. När jag tänker på det blir jag liksom både glad och ledsen. Glad för att vi fortfarande har mer än ett år kvar tillsammans, glad för att faktiskt ta studenten och "bli vuxen", och glad för att äntligen få göra det man vill.
Men det är klart att det inte går att undvika att tänka sig dagar då man inte går till skolan och vet att man oftast ska hänga med en massa fina folk hela dagen. Jobbigt att tänka sig en framtid där man måste jobba och misslyckas man är det inte något betyg som blir lidande, utan det är allt liksom. Hela livet. Det Stora Allvaret.

Ni tänker säkert att jag tänker för mycket - jaa, det stämmer, det gör jag. Men jag såg på Beverly Hills 90210 nyss, och det avsnittet när de går ut high school visades. Och oj, det träffade ganska hårt. Det kommer ju att vara sådär, man kommer ju behöva skiljas från alla och inte kunna ta på livet lika lätt längre. Jag menar... vad fan ska jag syssla med resten av mitt liv? Det vet jag verkligen inte. Och jag vill inte syssla med en enda sak heller. Jag skulle kunna jobba med tio helt olika saker i mitt förhoppningsvis långa liv. Asså, jag vill inte fylla 65 år och ångra att jag inte gjorde si eller så när jag väl hade chansen. Jag vill ju resa, jag vill se världen, jag vill göra allt. Men mest av allt vill jag göra det med de som betyder mest för mig. Och det är väl det som är jobbigast. Att inte få göra saker tillsammans längre. Att tänka, "tänk om dom vore här nu" när man sitter med nytt folk i en ny stad. Och då tycker jag ändå att jag klarar mig ganska bra själv.

Nej, man måste njuta liksom, right here right now. Precis som man ska ta chansen att va med sina vänner och sin familj när man kan, när livet inte känns lika utstakat som det kanske gör om tio år. Life is a gift som folk brukar säga, och det är väl lika bra att använda den innan man inte kan det längre. Eller sitter och skriver sentimentala inlägg på bloggen efter att ha sett en avsnitt av en gammal 90-talsserie.

Och helt plötsligt känns det okej att skolan börjar igen imorgon. Jag vet vad jag får och jag är glad att jag har det. Att det typ är 400 dagar kvar tills studenten känns rätt bra ändå. Inte för mycket, inte för lite. Precis som det ska vara...


if i was a rich girl



Livet är fan en enda stor lång kamp mot tiden. Man ska hinna med sjukt mycket saker hela tiden och när man har kul så går tiden fort, och när man har tråkigt går det förstås långsamt. Igår fick jag reda på att vår fina analys av en filmaffisch ska vara klar redan på torsdag-fredag, och det försatte ju mig i en liten panikslagen känsla. Men nu har jag nog bestämt mig för att analysera Slumdog Millionaire's affisch. Det är mycket färger och lite detaljer och sånt som man kan göra långsökta referenser av, haha. Så imorgon blir det att börja jobba med det! Sen ska jag försöka hinna med att skriva en artikel om Niklas Andersson som vi intervjuade på Birka och även plugga den där sjukt jobbiga bajsfysiken. Usch vad jag inte tycker om det just nu. MEN ALLT LÖSER JU SIG ELLER HUR?!


Sova behöver jag också förresten, efter gårdagens fest och dagens jobba/äta middag hos mormor/grilla med polarna/spela biljard. Har haft en sjukt roligt påsklov annars! :)

let the sunshine in

Så himla underbart att sätta mig på balkongen i en timme och bara njuta av solen. Fundera på en massa onödiga saker. Bara känna sig fri och ledig för en stund. Gick in (man kan ju inte sitta för länge ute liksom) och satte på TV'n och såg på en dokumentär om, just det, huvudpersonen för påsken - Jesus. Ganska intressant faktiskt men det krävs en typ som jag för att finna det intressanta i det hela. Historia är kul.

Det är nästan sommar ute och känslan sprider sig rejält i kroppen när man hör barn utanför skratta och känner lukten av grillat. Mamma lagar påskmiddag som vi ska äta nu innan jag drar iväg mot fröken Janssons hem för lite party. Men oj, så jobbigt det bli att gå upp imorgon bitti och bege sig mot Ica. Hmm.....

Och nu helt plötsligt börjar jag känna mig snurrig, gud va konstigt, jag har nog druckit för lite. Glad påsk.

men herregud

Klockan är typ kvart över tolv en fredagskväll (en lördagsmorgon, om man ska vara korrekt) och alltså. Jag har inget liv, haha. Vad gör jag? Sitter framför min dator och skriver här. När jag kan sova. Eller iallafall fixa outfit till imorgon (läs: ikväll).

Och screw bloggandet haha. Jag hade inte en enda besökare i förrgår enligt statistiken och idag bara en (Annapanna, tack :) ). What's wrong with meeeeeeee? Haha.
 Nä jag skojar bara. Jag tar inte självmord på grund av dåliga bloggsiffror.

Men däremot kan jag ju iallafall lägga mig snart! Kanske blir jag lite piggare och lite mer värd besök i bloggen då haha.
Så nu gör jag det! Hejsvejs!

underbara väder!

Har just kommit hem från en lång cykeltur. Iallafall hälften av tiden. Mamma ville ha sin cykel servad och eftersom det är Team Sportia ute i Ingelstad och eftersom vi inte har någon bil whatsoever, så cyklade jag den nätta sträckan på runt en mil ut till varuhusimperiet. Det var ganska okej ändå för vädret är helt fantastiskt och jag bara längtar längtar LÄNGTAR tills det blir sommar på riktigt. Då man kan gå ute i bara T-shirt och kortbyxor typ. Eller varför inte i en klänning - jag funderar på att spendera större delen av nästa lön på kläder. Och nya joggingskor, som jag verkligen behöver. Måste börja springa i skogen snart! Och då ska Fredrika med, som vi sa i vintras ;)

Naaaaa, det var typ det jag ville skriva, att vädret är så sjukt fint :)
Imorgon är det fest hos Erika och på söndag kväll ska vi ha grillkväll med NS2b =) Sticker nog till farsan på måndag, vi är ju lediga då med. :)

Kram på er allihopa =)

är man östgöte så är man...

Äntligen är jag hemma igen och äntligen kan jag slappna av, åtminstone en eller två dagar till. Jag har hunnit med att åka på Birka-kryssning som Gylleneskor-reporter och varit en sväng i Linköping idag med Alexandra. Trötts var vi båda två men det var mysigt, faktiskt, att göra grannstadens gator. Lite synd är det för dem att de inte fått vinna SM-guld i ishockey än, men igår fick vi glädjas åt Karlstad och Färjestads åttonde guld. Hade varit kul med guldyra i Östergötland men äh, man kan inte få allt här i livet. Nästa år, LHC.

På tal om ishockey har jag fått tag i hela klassiska Tre Kronor-matcher. Jag har nu 2003 års bragd i kvarten i VM att njuta av, när vi vände 1-5 till 6-5 och vann mot Finland, i Helsingfors, Finland! Jag kommer ihåg det som om det var igår, det var så sjukt kul att vara svensk och hockeytokig då och finländarna håller nog det datumet som ett av de mörkare i sin hockeyhistoria. Oj, så roligt det är att se gamla klassiska spelare i Tre Kronor-tröjan. Hihi. I'm such a nerd, I know! But I like it, höhö.

Och just det - jag vill faktiskt visa upp några av de fina bilder jag tog nu på kryssningen jag var på. Caroline Jönsson har körat i Melodifestivalen bakom bland andra Charlotte Perrelli och Martin Stenmarck, men satsar nu på sin egen karriär och underhåller på Birka på tisdagar. Och Niklas Andersson har varit med själv i Mellot 2 gånger, och nu i höst ska han medverka i uppsättningen av Cats. Riktigt sköna, båda två! Grymt kul att få prata så länge med så duktiga artister.




Och jag fick höra också att jag HAR en ganska grov östgötadialekt, något jag hade hoppats på att kunna dölja... Men tydligen märker folk utifrån det mycket mer än en själv och folket man lever med här nere. Den är ju så ful, så ful! Haha! Jag hatar verkligen ibland att vara härifrån - hellre göteborska eller norrländska! Vadsomhelst förutom östgötska (och skånska, men det räknas nästan inte som svenska, he he he...). Och så lägger en kompis Angelica upp följande underbara låt på sin blogg, och jag kan väl bara göra detsamma. Man kanske måste vara östgöte för att fatta humorn, men oj så roligt det är, haha.

Jag hoppas vid gud att jag inte låter såhär!
 


Aja, nu blir det sängen snart, SOVMORGON äntligen imorgon, haha. Puss på er och GLAD PÅSK! :)

loven är inte som de brukade vara

Jag kommer ihåg när man var 12-13 år och gick i grundskolan. Man såg fram emot loven för en enda sak - sovmornarna. Sen kvittade om det var lov eller inte när det gällde fritiden, för man hann ju alltid med att träffa kompisar då, samtidigt som man gick i skolan och hade nån sport.
Så är det inte längre, iallafall inte för mig. Numera ser jag fram emot lovet för att hinna med att göra saker jag aldrig hinner med annars. Ta igen plugg, sova, kolla på TV, hänga med kompisar, vara lite impulsaktig. Det är bara på sommarlovet som det brukar gå att vara så annars.
Den här veckan har börjat med att jag jobbade i lördags kväll, vilket innebar att jag missade Massas fest, som tydligen var i det roligare slaget. Fan. Men det tar jag igen. Igår var jag ute en sväng på landet hos farmor och farfar och fick en alldeles underbar behandling av farmor, så min rygg gör inte längre ont. Sen drog jag till Glenn och såg på hockey - heja FBK! - och sen hem. Hela dagen gick. Idag fick jag min beautysleep och sov tills solen trängde in genom persinnerna. Gick bort till Milla. Vi pluggade lite, snackade skit och fick för oss att gå till Halvars, helt underbart. Vi satt bakom Linghallen och njöt av solen medan vi åt glass och snackade ännu mer skit. Drömde oss tillbaka till Teneriffa och allt som hände då. Puss på den resan, även om den var dyr.

Och nu ska jag alldeles strax åka iväg med buss för att träffa Anna från Sundsvall som kommer hit med sin klass och ska ha studiebesök vid Kolmården. Det ska bli kul, det var några år sedan vi sågs. Jag ska kolla så jag hittar bara, är inte helt säker på var jag ska gå av. Men det löser sig! :)

Birka Paradise ska få ett besök av mig imorgon också. Ja, vi ska göra ett reportage med Gylleneskor, och lyckligt lottad jag är som fotograf så får jag hänga med gratis och njuta av all mat och allt det innebär att åka på sån kryssning i 22 timmar. Don't worry - jag är hemma igen på onsdag kväll. På torsdag blir det Linköping med Alexandra hela dagen, så himla skoj, och på fredag får vi se vad dagen inbringar! :)


Nu drar jag, puss!


när man ofrivilligt får tid...



Måndag, kväll - magen och ryggen gör ont. Natt: jag spyr. Och spyr, och spyr. Mamma sover inte en timme och jag spyr 2 gånger under varje. De gånger jag nickar till har jag nån skum dröm om nån stor apparat som påminner mig om det där hjulet i Lost. Kanske ett tecken på att jag kollat på det för mycket.
Iallafall var det dags för mig att få en släng av vinterkräksjukan, och gårdagen var inte trevlig på något sätt. Höjdpunkten var när jag lyckades få i mig en apelsin när jag låg i sängen och såg ett gammalt avsnitt av House på TV4. Mamma är helt underbar och tog ledigt några timmar från jobbet för att hjälpa mig. Det behövde jag verkligen. Jag kan inte beskriva hur illa jag har mått alltså.... så mina kära vänner - tvätta händerna och håll er hygien, ni vill inte åka på den här skiten...

Idag vaknade jag däremot av en mycket bättre känsla i magen och dagen har flutit på utan några spyattacker. Mamma gav mig frukost på sängen och dessutom fick jag BWO's nya skiva på posten. Och ett fint litet mörkbrunt kuvert där det stod att jag får tillbaka några tusen på skatten nu innan midsommar. Yay, det kommer gå till mitt framtida körkortstagande. Tack Skatteverket.

Nu sitter jag i soffan efter att ha dragit nätverkssladden hit så jag kan relaxa med datorn i knät istället för att blåstirra på den stationära med 22 tums plattskärm. Blir bara snurrig och mer illamående av den. Nej, nu kan jag skriva i lugn och ro medan jag kollar på den gamla klassikern Bevery Hills 90210 på TV400. Det går 2 avsnitt om dagen och de tär dom gamla bra, med Dylan, Brandon, Brenda, Kelly och co. De absolut bästa :) Jag minns när jag gick i femman typ och kollade på det varje dag, det var roligt att prata om en gammal 90-talsserie på rasterna. Allt som är bra behöver inte vara nytt :)

Nu ska jag slänga mig i soffan igen. Förhoppningsvis klarar jag av IV't imorn iallafall....

RSS 2.0