free from you

Förlåt! Alla ni som läser här. Jag är en hemsk människa jag vet, men den senaste veckan har varit sjuk, och den följande veckan kommer vara sjukast av alla sjuka saker jag varit med om. På torsdag börjar repetitionerna i för Andra Chansen och jag ska ju som bekant skriva/fota för Gylleneskor.se under tors-lör. Har fått ledigt från skolan så ska ägna mig 100% åt det. Det blir schlager för hela tjottaballongne minst sagt. Hursomhelst börjas det med rep på torsdag morgon, och sen! Sen ska jag på välkomnstmiddag eller kommunfest eller vad det nu kallar det, ute i Kolmården. Förmodligen på Vildmarkshotellet men jag är inte riktigt säker. Det som är säkert är att jag kommer ha med mig min systemkamera i högsta hugg (som inte kom idag! Bajs!) och fota. Mycket. På kvällen är Alexandra och hennes familj otroligt vänliga själar som låter mig bo hos dem den kvällen. De bor nära Kolmården - annars måste jag åka typ 3 mil hem igen och det känns inte riktigt så kul kl 23 en torsdagskväll. Aja! Kul blir det!

I onsdags hade jag mitt slutprov i Matte C och det gick bra! Faktiskt! Tror jag, man kan ju aldrig veta, men det känns som det. ÅH vad jag önskar att det står ett fint betyg med tre bokstäver på proven när vi får tillbaka dem. Fixar jag det kan det vara bärgat slutbetyg. Snälla Gud, jag vill verkligen ha det alltså... Men så fick jag reda på mitt betyg i Socialkunskap idag och det blir det högsta. SÅ jädra SKÖNT! Har kämpat som en idiot med den kursen och ville verkligen ha bra på en kurs jag valt frivilligt. Så det känns bra. Jag är faktiskt skoltrött, men av någon anledning hittar jag alltid kraft till att köra på mitt bästa ändå, och det känns kul. Men när man går med sjukt fina människor är det ganska lätt, faktiskt, att fixa det på bästa sätt. De Geer är riktigt, riktigt bra.
Och Tantan - va fan höll du på med på svenskan idag egentligen?! :D

Alldeles strax ska jag dra iväg på U-lagsmatchen. I helgen blir det jobba som gäller så jag kan få min feta mars-lön, men också lite plugg för att jag ska palla med biologiprovet på onsdag. Puuuuuh vilken vecka det här blir. Eba jobbiga och roliga 180 timmar har jag framför mig. Kulkul. Puss på er!

Kebabpizza Slivovitza

Var på föreläsning idag i skolan, som förresten började seeeegt, så segt. Den handlade om hedersmord och sociala problem med kärlek. Det var intressant och snubben som snackade efter pjäsen var cool. Han var inte sen med att förklara att kebabpizzan är ett svensk påhitt som har kunnat bli till pga. att invandrare från Italien (pizza) och Turkiet (kebab) integrerats så mycket att de kunnat slå ihop deras kloka hjärnor och skapa något så uppskattat som kebabpizzan. Så sent som 2003 förresten. Och redan förra året kom första låten om den, som var med i Melodifestivalen och kom femma i delfinalen. Imponerande, minst sagt... =)

Efter att ha pratat en lååång stund med Glemminen om en massa saker kom Freddy och vi drog till bibban och pluggade matte. Ibland är det kul att känna sig smart (det är inte så att Freddy är osmart, men... jag börjar snart läsa matte D och hon är inne i matte B, så man känner sig aningens bättre på matte då). Fast det blev inte så mycket av pluggandet - vi nynnade mest på Krunegård och hon drog efter en timme. Då drog jag också hem, åt en köttfärspaj med tomater och så satte jag mig här. Har tonvis med grejer att göra, skulle egentligen vilja ha en vecka till med lov. Eller ja, vem skulle inte vilja ha det - rent av ett halt halvår med lov? Hmm. Nästa vecka är det ju Mello och biologiprov och så måste jag ha tag i en bärbar dator och jag måste köpa kläder och färga håret och spela match....

Hehe jag insåg det nyss också. Jag kommer inte palla. Men, det händer bara en gång i mitt liv förmodligen och det är nästa vecka.

Förresten så kommer Norge med Alexander Rybak's låt "Fairytale" vinna hela Eurovision iår. Bara så ni vet det och kommer ihåg var ni läste det först! =)

men herregud

Bara för att jag är så sjukt glad just nu! Hm, ni kanske tror att jag är sur för att BWO inte tog sig till final direkt. Men tänk då om, för Andra Chansen går ju av stapeln i, just det - älskade Norrpan. Jag har ju fått journo-jobb under AC så jag kommer säkerligen stöta på de tre kropparna (eller två av dem, för Marina kanske inte kommer) någon gång. Om ni vill ha mer förklarat för er så får ni kolla i äldre inlägg. Så äre bara.

Fast lite tjurig är jag ändå. Klart att BWO skulle gått till final. Och klart att vi skulle spöat Sudret två gånger om i helgen. Nu blev den en oavgjord och en förlust. Hmm. 1 poäng alltså. Jag var urkass men jag är alltid lite självkritisk.
Har intehört mycket från den nyblivna 18-åringen Glenn, men vi får se imorgon exakt hur bakfull han är sedan helgen. Jag sa att han skulle ta väl hand om sig, höhö. Nej men, jag längtar också tills jag fyller 18. I slutet av maj smäller det.

Och en annan grej jag ska berätta - jag ska få återse Teneriffa på höstlovet :D Haha, min morfar har bestämt sig för att skämma bort sina barnbarn. Så jag och mina två kusiner ska få åka till Teneriffa en vecka och bo på det där hotellet som jag och Milla älskade av många olika anledningar, höhö. Morfar hänger med och vill bjussa på allt... inte mig emot. Han är bara för bra min morfar! Lite för bra faktiskt, när han vill ge oss så mycket. Han är grymt bra.
Så jag kommer få återvända till Siam park! Alltså fatta hur sjukt underbart det kommer att bli. Dagen på Siam Park i höstas med Milla, moster och Fredrik måste varit en av de finaste och roligaste dagarna i mitt liv. Speciellt när vi vågade oss upp i det där tornet med en rutschkana som lutade säkert 75 grader och slängde oss ner. Och så fanns det fejkade vågor, som tsunamis, som var helcoola att känna på. Och alla kanor... nae fan va kul det var. Jag längtar redan!! :)


Och så en annan glad nyhet, för mig iallafall (herregud vad ego jag känner mig!)... imorgon ska jag skicka efter min systemkamera! Min efterlängtade Canon EOS 450D så att jag kan ta underbart fina bilde roch lägga upp här på bloggen och på bilddagboken. Jag har längtat efter en sedan i somras när Fredrika fick sin, och nu har jag sparat ihop till en. Känns jättebra att äntligen få den. Jag ska ta helfina bilder på allt och alla! Så beware alla som inte vill hamna på kort ;)
Till att börja med lät jag få bra användning av den under Mellot....

Nej, nu ska jag skriva klart mitt dramaarbete om Ingrid Bergman. Och på tal om Hollywood så är det Oscarsgalan ikväll! Jag vet inte om jag orkar sitta uppe, men jag ska höra hur min mamma har tänkt sig lägga upp det hela. Det kommer rubba hela min dagsrytm men det är det nog värt för att få se Heath Ledger vinna bästa skådespelare. Oj så bra han är i Dark Knight.

Så nu säger jag hejs svejs! Puss.


people take a bow

Har varit ute på landet, aka. Söderköping med omnejd, de senaste dagarna. Jag fick träffa pappa igen efter två månader typ, det var trevligt. Och lilla vovven förstås! Har tagit bilder på vår lilla skogsutflykt som vi gjorde i förrgår. Jättemysigt, men hemskt kallt.

Anyway, kom hem vid halv tio igår kväll efter träningen. Har fått lite press på mig att prestera nu, min tränare tycker att jag har stor potential men inte utnyttjar den... borde liksom tagga till lite mer! Det som är så konstigt är, att jag spelar bäst när jag är tjurig och vresig och inte alls vill spela. Och när jag vill spela och är jättepepp på det så går det åt pipsvängen.
Hursomhelst får vi se hur det går idag och imorgon  - vi spelar dubbelmöte här hemma mot Sudret. Ska bege mig bort om typ två timmar. Wish me good luck, ey.

Men igår innan jag lade mig lyssnade jag igenom alla Mello-låtar tills imorgon. Suck - ingenting som är särskilt "bra". Inte ens BWO's låt fick mig att lysa upp. Nu hörde jag visserligen bara en minut av låten, men ändå. Skrev ett långt inlägg med betyg på Gylleneskor som du hittar här. Ska bli kul att se om jag har rätt.
Tänk om BWO kommer hit. Och jag ska ju vara journalist då. Tänk om jag får göra intervju med BWO. Herregud. Så skumt det kommer kännas.
Nej men nu ska vi inte tänka så. Nu ska vi tänka 099-230 08 istället!

Ska göra lite plugg nu, har extremt mycket att stå i även om det är lov. Har slutprov i matte C på onsdag, huuuuuga.

Puss puss.

jag ska bygga mig en sol

Skrev ju att jag skulle skriva här igen när jag mådde bra och vet ni vad, det gör jag nu. Det kommer och går, det där med att vara brutalt olycklig och att vara sjukt lycklig. Försöker hitta nån konstig balans mellan det ena och det andra (för utan det ena kan man inte bli det andra) och jag tror att jag klarar av det. Jag har alldeles för fina vänner som stöttar mig i vått och torrt så jag kan helt enkelt inte klaga. Sådetså!

Idag har jag vandrat genom staden med Angie och Erica, även känd som Ikka. Var evigheter sen vi sågs så det var kul att prata lite med dem och höra lite hur livet ser ut. Köpte en bok, "Hanteringen av de odöda" av samma författare som till "Låt den rätte komma in". Så den ska jag hugga in i nu. Jag och Angie planerar förresten att dra till P&L i Borlänge, liksom det är ju liksom lite bra band som kommer dit liksom. Vi får se hur det blir med den saken, men just nu ser det alltså ut som att midsommar spenderas där. Huhu.

Nu kommer pappa alldeles strax och ska hämta mig. Honom har jag inte träffat sen i julas... tiden går så sjukt fort!!! Fattar inte, jag hinner inte med. Och snart är det Mello, suck suck. Känner mig inte alltför förberedd på det men nu ha rjag iaf fixat så jag får låna en bärbar dator. En förutsättning för mitt journalistiska arbete minsann.

Nu ska jag slänga iväg ett mejl, äta lite och sen blir det land och lugn tills på fredag.
Tjoho, puss på er, och glöm inte att ni är bäst!

uhm

Men för helvete ta dig i kragen Johanna, du är bättre än såhär. SUUUCK.

Det blir inget bra lov dethär. Jag känner det på mig. Fika, nån? Snälla.

Nu tänker jag inte blogga på, eh, ett bra tag för att jag helt enkelt inte orkar med det. Ska lägga min skrivtid till GS istället. Där behövs jag. Och nu är det bara 2 och en halv vecka kvar till Det Där drar igång Här.
Kanske kan det få mig på andra tankar? Jamen hörni jag kommer tillbaka när jag mår bra igen. Annars blir det bara en massa depp-inlägg och vem vill ha det egentligen.
Näe just det. Ingen vill väl ha en depp-Johanna. Hoppas jag iallafall.


Worrying is like a rocking chair. It gives you something to do but it doesn't get you anywhere.


Hejdå. Om jag inte bloggar på ett bra tag kan ni väl höra av er och se om jag lever, eller ja, om jag mår bra.
Puss på er som faktiskt läser här och som bryr sig.

you were just not that into me i guess

Jag mår illa. Har gjort det, typ, hela helgen faktiskt, av olika och helt skilda anledningar. Det som jag mår mest illa för - det som gör mest ont - är någonting jag måste få bukt med. Sudda bort liksom. Egentligen är det ingenting att jaga upp sig för, för jag kan inte göra någonting åt skiten. Men jag känner för att må dåligt ett tag. Ett tag, tills jag har förlåtit mig själv att bli så lurad. Problemet är att jag inte vill vara ledsen över det. Om jag fick säga det jag vill säga till en viss person nu, så skulle det låta något i stil med det här.

Jag var beredd på det men fattade aldrig att det skulle hända så snart. Och jag vill verkligen ogilla dig och vara arg på dig och ledsen på dig. Men egentligen har du inte gjort någonting fel. Jag vill fortfarande kunna tycka om dig samtidigt som jag vill kunna hata dig. Och det är det jag är så messed up about. Att du inte kommer fatta vad du gjort med mitt hjärta och jag kommer vara för snäll för att prata med dig om det. Du kommer aldrig förstå vad du fått mig att lära mig om mig själv. Och om dig, förstås. Inte för att jag blivit mycket klokare på det. Men jag kanske har det aningens lättare att komma över dig nu. Så en gång för alla - nu lämnar du mitt hjärta. Du har ingenting kvar att hämta där. Och jag vet att det aldrig blir som jag ville att det skulle bli. Gör vad du vill. Du förtjänar inte mig och jag kommer hitta någon mycket bättre. Som verkligen vill ha mig och som verkligen visar det också. Bara så du vet det. Och så att jag själv vet om det - det är faktiskt viktigast.
Dags att bry mig om mig själv nu. Så puss på dig. Och hej då. Det var kul så länge det varade!



Sådär. Så skönt. Nu har jag det ute i vida världen. Men varför ska man hålla inne med allt för, egentligen? Åh vad skönt det är att ha en blogg att skriva i. När jag tänker på det kanske jag borde bli låtskrivare istället. Om någon har Håkan Hellströms mobilnummer, säg till. Så kan han och jag kompa ihop. Det skulle väl vara alldeles übertrevligt :)

Nej men nu ska jag slappa efter en jobbdag. Gick ju faktiskt upp kl 8 imorse. Känner mig produktiv. Och ohälsosam.
Hejdå bloggen! Hej chipspåsen!

fck fck fck

Jag vill inte känna såhär. Bajs!

Var du tvungen att göra som du gjorde?
Jag vill verkligen hata dig nu, men det går inte. Du har rivit min mur, gång på gång.
Bajs på dig.

en bild säger mer än tusen ord

Så då borde några stycken säga mer än några tusen ord. Eller? Jag tycker iallafall att det är fina bilder och längtar tills jag införskaffar en lika bra kamera som miss Freddy har. Då jäklar ska vi fota. Men nu får ni nöja er med att jag bjuder på några från igår. Jag gillar den femte väldigt mycket. Glenn the porn star liksom.




Nu ska det sovas, hejsvejs!

it's Lost, bitch.



Jag har glömt att berätta hur nykär jag har blivit i kära gamla goa Lost. Ni vet, den där serien som ingen annan förutom oss som följde den från början ser på? Hursomhelst så har jag följt Lost sedan 2005 när den började på TV4, och jag har alltid haft en sorts hatkärlek till den. Jag älskar den så mycket att jag hatar den för att uttrycka mig på Håkan-vis.
Jag var i princip besatt av den under säsong 1 och 2. Det var inte hälsosamt någonstans - jag levde, andades och åt Lost halva min högstadietid i princip. Kunde citat och allt. Det märks på mina sparade anteckningsböcker jag har kvar sen den tiden, de är sprängfyllda med Lost-citat som jag ritat dit under icke intressanta lektioner. Men iallafall, när säsong 3 började lugnade jag ner mig (låter som att jag var inne på behandlingshem eller nåt) och sedan dess har jag liksom inte haft tid att engagera mig i det. Har sett lite då och då och hängt med iallafall.

Men så har nu säsong 5 börjat och bara på skoj så såg jag första avsnittet. Och andra. Och tredje. Och fjärde. Idag - det femte. Det har liksom blivit så bra igen. Jag vill ju inte "spoila" någon så jag tänker inte avslöja vad som händer, men det är mucho bra... och absolut värt att följa. När jag trodde att de tvar på väg att spåra ur - ännu mer än vad det redan hade gjort :P - så lyckas den fånga in mig igen och nu är jag helt såld på det igen.
Fy på mig, för jag har verkligen egentligen inte tid att "slösa" på att kolla Lost.

Men nu är det såhär. Och jag rekommenderar alla att slänga en blick på det när det börjar igen i TV4 om några veckor.

Nu ska jag kolla hur Måns rep uppe i Skellefteå har gått. Tjohoj sålänge!

ingen vind kan blåsa omkull oss nu

Idag har jag verkligen varit en überskolkare. Den så kallade "hälsodagen" i skogen uteblev för oss, för vi tyckte vi är alldeles för vuxna för pulkaåkning. Så vi tog ett vuxet beslut att dra till Himpan istället för lite hockey och skridskoåkning. Det blev en alldeles bra dag och jag är glad över min skolk-dag. Förutom att vi hade  skitkul åt när Glenn hade sönder sina byxor eller när Tantan lyckades göra en och annan piruett, så lyckades jag ramla på mitt knä typ tre gånger. Jag haltar runt varannan vecka i skolan ändå så vad gör ännu en dag liksom. Men iallafall, ont gjorde det. Huhu. Men det var riktigt grymt kul. Och jag längtar tills jag kan köpa en likadan kamera som Freddy har (du ska få bilden på dig, Tantan, hon har bara inte skickat den än... men jag var ändå tvungen att ha med en bild från dagen, så.... höhö)


Tanken var att vi skulle se en film med skolan på eftermiddagen. Men när den började så spelade vi match för fullt inne i Stallet så vad skulle vi göra liksom. Såg den när jag kom hem istället och jag måste erkänna att den var riktigt, riktigt grymt bra. Jag är ju filmtokig så den berörde mig ända i i själen. "Into the Wild" heter den och får en att fundera över vad man vill med sitt liv. Eller alltså, man får sig en tankeställare om vad som är ett liv och vad som inte är det. Varför lever vi? Det måste finnas en tanke med det. Jaja, den var bra och får 4 plus av moi. Sådetså. Att han som spelade Chris i filmen var assnygg var inte till en nackdel heller. Jupp.

"I'm still standing for hope and glory" kommer ni att få höra i ett bra tag framåt,
från och med ungefär 4 veckor från nu. Kom ihåg de orden och minns var ni läste dem först. I sommar ska ni minnas vem som skrev dem. Just det, jag.
Vad jag menar med det här kommer ni märka kl 20 på lördag om ni slår på ettan. Tada!

Förresten så har jag stannat hemma från träningen idag för att jag verkligen måste plugga på svenskan. Måste måste måste. Men innan jag tar tag i det igen ska jag duscha. Så hejdå sålänge.



And I hope you'll find your freedom
for eternity

just a little more bajs

Det är roligt att man kan ha en ganska stark jargong mellan mig och vissa. En del fattar inte men många gör det och det är kul. Det är alltid kul att driva med folk. Just nu sitter jag och försöker komma på ett så förolämpande ord som möjligt som innehåller ordet "bajs". Hmm, nån som har något förslag? :D

Imorgon blir det skolk från "hälsodagen" i skolan (pulkaåkning i Vrinneviskogen, weeeeeei). Vi ska istället dra till Himpa och åka skridskor eller som Alexandra och Fredrika uttrycker det, köra konståkning med stavmixer och kaffekokare. Steka ägg på isen ska vi lyckas med också minsann.

Förresten, vad tycker ni om Mellot än så länge? Lovade att inte nämna det men jag ser fram emot lördag då Freddybaby kommer hit och vi ska se sötaste Lasse i tävlingen. Det ska bli så skoj. Lasse Lindh är bra. Och sen är ju Måns Mumsmums med. Och veckan efter det, BWO med den där Låten.
Ja det blir skoj.

Nej detta blev dagens blogginlägg. Ni kan ju inte få reda på allt som händer i mitt mystiska liv liksom. Puss.

La la la, livet är bra

Ibland blir jag lite skraj när jag mår såhär bra (psykiskt alltså, inte fysiskt... min kära kropp mår inte bra, men det är en annan sak). För när som helst kan det ju vända. Skolan går bra, jag har de finaste vännerna man kan ha, ett bra jobb, sysslar med världens bästa sport, och så ligger en massa möjligheter framför mig. Typ Melodifestivalen i Norrköping liksom. Hur coolt blir inte det? Snacka om att jag kommer ha saker att berätta för er efter torsdag till söndag vecka 10. Jisses i mina pantalonger.
Och eftersom det går rätt bra, och det har det gått en tid nu, så undrar jag - när vänder det? Det gör ju alltid det. För något år sedan, lite mer, så var jag inne i en svacka av olika anledningar. Nu är jag typ precis tvärt om, lyckligare än på länge och ja. MÅR BRA HELT ENKELT. Sådär nu vet alla det.
Men ja, jag kom på det, att jag blir faktiskt lite rädd om tiden som är nu. Men skitsamma - nu lever jag och nu har vi kul.

Helgen som var gick fort. Kollade på fotbollsmatch vid Idrottsparken med Glenn, var på styrelsemöte, jobbade lördag kväll, var på partäj hos Mirela efter jobbet på lördagen, la mig kvart i tre. Söndag: upp tidigt, ute med hunden, gå till Himpa, åk till Stockholm, spela match, åka hem. Sova. Och så ringer den där jäkla väckarklockan en måndagsmorgon kl 8. Usch.
Vem kom på måndagsmornar? Med drama dessutom, nej usch jag var verkligen inte fit for fight idag. Och jag frågade mig själv tjugo gånger varför jag inte valde bild i estetiskt val??!
Fast fick veta vad jag fick på fysikprovet och det gick ju oväntat bra. Precis så bra som jag ville, typ. Och matteprovet, det gick bra det med. Helt plötsligt blir det lite lättare att gå till skolan. Och Milla är förresten en söt prick... det är det många som är.

Nej, jag ska verkligen försöka skriva mer blogg i fortsättningen. Men jag hinner ju inte med, när jag försöker skriva saker på Gylleneskor också. Skrev värsta inlägget där förut om vad jag tyckte om helgens Melodifestival (jag kallar det Mello). Ni får gärna gå in och läsa, min blogg där ligger länkad här till vänster <- .

Imorgon är det tisdag, det innebär skola och jobb och inte så mycket annat. På onsdag är det nån friggin "hälsodag" i skolan för oss som inte åker med till Romme, vilket innebär promenad i Vrinneviskogen och sedan bio på filmstaden.
Jag och Jonathan tänkte nog skolka och åka skridskor istället om vi får med oss Cricka och Glenn.
Jag menar. Promenad i Vrinneviskogen. Oj vad jag blir exalterad!
Nä, vi får se var det bär av.

Fortsättning följer i min flummiga blogg.

Förresten är BWO's nya look skitsnygg!
(kliiiicka.)




time is running out

Jag känner mig verkligen mer sugig än normalt när det gäller att uppdatera den här bloggen. Kanske för att veckan som gått bara svischade förbi, kanske för att jag inte längre har sån lust. Men va fan, förr eller senare lär ju nåt kul hända. Och det här är det enda stället jag kan skriva mer än jag orkar om det, så. En kul grej som kommer hända är det där med Melodifestivalen. Då ska jag blogga riktigt mycket och när jag inte bloggar här så kommer jag hänvisa till min GS-blogg som finns länkad där nere för er som missat det. :)

Veckan som var gick indeed väldigt fort. Tiden går faktiskt mycket fortare nu på vårterminen än på höstterminen. Det blir ljusare och ljusare ute och inte lika deppigt alltså. Men så går tiden fort eftersom det händer rätt skoj grejer hela tiden. Det går fort när man har kul. Och snart fyller jag 18 år. Som Tantan gjorde idag förresten, grattis mannen! Jag slår vad om att han i skrivande stund är halvfull och flummar som fan. Om en timme är det nog full fart inne på Palace. Höhö, jag längtar till 18-årsdagen. Men jag kommer nog inte dra till Palace då. Jag fyller nämligen på en fucking måndag. Menmen, så är det. Fast jag vill också ha ballonger i mitt skåp och nån som skriver ett skumt brev till mig. Spänning är ju det roliga här i livet haha.

Jag flummar verkligen nu och jag borde lägga mig (känns som att jag skriver det i varje blogginlägg, "jag borde lägga mig"?) för imorgon blir en lååång och tuff och jobbig men samtidigt rolig dag.
Kl 11 spelar FG i andra NS-klassen mot rCicka på konstgräsplanen, det är typ IFK mot Crickas lag. Jag ska minsann gå förbi där haha och se hur bra/dålig han är. Efter det har jag styrelsemöte med laget kl 12 och klockan 15 stämplar jag in på Ica och jobbar till kl 22.
Och vad innebär det? Jo!
1. Jag missar Melodifestivalen, nåt jag inte gjort på... iallafall 2 år.
2. Jag missar större delen av Mirelas fest men jag kommer släpa mig uppför mot  Vilbergen så jag är där i god tid till 22.30... baaaajs.
Så säg att jag är hemma vid halv 2 - 2 eller nåt?

Yuck jag ska fan lägga mig nu. HejDÅ då.

dagens inlägg

Blir kort och koncist.


intryck av dagen

Fredrika och jag ska på The The Hives jag ska tydligen jobba i helgen så jag blev depp när jag inte kunde byta bort tiden för då missar jag Mirelas fest Chefen är inte alltför sur för knapperiet Engelskauppsatser gör mig snurrig Jullan är en trevlig prick Lenningsmat är inte den godaste på planeten Fysik suger balle och jag kan ingenting Marcus är en kul lärare speciellt när man leker bort lektionerna Paola och Cricka är söta Kallt väder i Sverige borde förbjudas Jag känner mig stressad Nu är det bara 3 dagar kvar till Mellot Jag är halvsjuk och har ont i armen Sömn är underskattat.

Nej nu ger jag upp.

Vi ses i en inte alltför avlägsen framtid får vi hoppas.

RSS 2.0