pain in the back

Kan man gå för mycket? Jag har gått nu i cirka 2 månader varje dag till skolan (det är ungefär 2-2,5 km dit bara, alltså ungefär en halvmil om dagen både dit och hem) eftersom min cykel är paj och jag inte har haft tid att fixa den (eller, hosthost, jag är för snål). Och jag tror att min kropp börjar känna av det. Nedre delen av min rygg mår inte riktigt bra, och nu när jag suttit här i ungefär 2 timmar och pluggat på biologin, så känner jag mer och mer hur soffan/sängen lockar för att slappna av ryggen. Suck... jag kanske får fixa min cykel igen, det vore faktiskt skönt med 10 minuter till på sig på mornarna.

Har annars varit en lugn dag. Jag föll i fällan igen och shoppade kläder när jag inte borde, fast jag ville verkligen ha något nytt nu alltså. Köpte ett par jeansleggings på Gina och en lila, ganska stor, tröja på Vila, som jag funderar på om jag ska behålla eller inte. Hmmmm.

Nu pallar jag inte att sitta här längre. Hejdå sålänge, hejd soffan.

det finns en gräns man gått över när man måste dricka energidryck för att inte nicka till

Varje gång jag går upp på morgonen tänker jag, "åh va skönt att komma hem senare idag och lägga sig". Jag lovar mig själv att göra det. Men likt fan gör jag aldrig det ändå. Igår spenderades kvällen/natten med mina underbara polers, men jag kom i säng alldeles för sent i förhållande till att jag imorse gick upp kl 7 för att gå till Himpa och döma en match. Ja jag vågade faktiskt döma igen och den här gången gick det mycket bättre.
Nej alltså, kort sagt: sömn är underskattat och det jag kan göra nu är att lova mig själv att inte utsätta mig själv för sånt här så ofta. Så får vi se hur bra det går. Inte alls förmodligen. Men... drömma kan man ju alltid!

Nu har jag suttit och lyssnat på BWO's nya skiva "Big Science" 2 gånger, även skrivit en recension om den här lite snabbt (blev ändå ganska nöjd med vad jag skrev) och jag säger bara: det är skumt hur BWO kan fortsätta vara lika sjukt bra i mina ögon (okej då, ÖRON) hela tiden. De ger sig inte - de bara gör bra musik på bra musik...
Hur jag lyckades skriva det där fattar jag inte. Förmodligen har min ES-energidryck någonting med saken att göra. Men bra är plattan.

Och just det - gårdagen! Tjaaa, Kenny Begins var rolig och "D for Dorian" börjar ta form... samtidigt som Zau Glück ska vara förband åt Florence Valentin. What a wonderful world!

Jävlar i havet, kom just på att jag måste fixa lite plugg innan jag somnar. Pusshejsvejs.

on the radio


Regina Spektor är bra i lite depp-tider just nu. Vädret suger hårdare än hårdast och jag behöver verkligen sova längre än jag får på mornarna. Som tur är finns det lov och om en vecka har jag just ett sånt, påsklovet. Det blir Birka och det ska bli kul. Hoppas på ännu mer dock fastän jag tänker sova länge. Och jag vill inte jobba så mycket - loven är faktiskt till att njuta av har jag märkt. Inte jobba arslet av sig. Även om pengar är bra, bra, bra.

Är störtslut sen i torsdags när jag och Fredrika levde loppan med The Hives inne i flygeln. Det var verkligen ägande bra. Fast hon verkar inte svara på sin mobil numera - var fan är du kvinna?

Lost är förresten också bra i depp-tider, varje vecka går jag och längtar efter torsdagen som jag gjorde när jag gick i åttan och nian. Om ett år är den där eran slut och det gör mig lite ledsen. Jag vet inte riktigt hur jag ska palla att inse att man får alla svar, alla skiljs och inga fler torsdagar att se fram emot. Men som med allt kommer man över det.

Ikväll ska jag hänga med lite fina människor och bland annat se på en fin människa som spelar gitarr inne på Kulturkammaren. Upp tidigt för domarjobb imorgon bitti är inte lika kul däremot. Det ligger snö på marken och vi ställer om till sommartid. Herregud.




Jag ber dig inte att sluta leva, jag ber dig bara att förstå hur du påverkade mitt sätt att göra just det.
Fattar du verkligen vad du gjorde?

Jag tror inte det.

tryggare kan ingen vara... eller?

Jag skulle, ärligt talat, gå och begrava mig själv om någon bröt sig in i mitt skåp och snodde min väska med i princip hela mitt liv. På DeGeer såg vi mycket av inbrott förra terminen - det var stulna nycklar och organiserade inbrott, men också rena rama fräckheten hos andra. Bland annat drabbades Julls och jag glömmer aldrig hur arg man var just då. Fast sen en tid tillbaka har det avtagit, iallafall vad jag vet. Men så igår hände det igen - en polare, Cricka, blev förmodligen bestulen på sina nycklar och den som snobbe nycklarna visste tydligen vilket hans skåp var, för hans fotbollsväska blev stulen. Goodbye till saker för några tusen. Cricka var inte så glad idag.
 Men alltså - man blir ju bara så knäpp. Vart är samhället på väg? Ska vi behöva sätta upp övervakningskameror överallt och vakter i varje hörn för att man ska få känna sig trygg i sin skola? Nu är det nog inte bara min skola det handlar om  - är rätt säker på att det förekommer överallt - men ändå. Jag fattar bara inte hur man kan ha samvete till att göra en sån sak...? Och om man inte ryggar för en sån sak i tonåren - vad kan man bli kapabel till i vuxenlivet då? Gosh, jag vet inte ens om jag vill veta det.

Men nu ska vi inte vara negativa. Idag har faktiskt varit en mycket bättre dag än igår (för mig dårå, inte för Cricka nödvändigtvis...). Även om min koncentration inte var på topp någon gång under dagen kändes det ganska lätt att gå till skolan. Snart är det påsklov förresten. Det måste nämnas. Sen drog jag till jobbet och nu sitter jag här vid min fina bärbara dator och är allmänt nöjd. Min lön får jag imorgon (PRISA GUD!!) och mitt kemiprov kommer jag att ha överstökat då. Jämvikt med gaser och syror och sånt... nej, det är inte kul. Det blir roligare sne när vi ska göra sånt man gjorde i åttan som man redna kan om man minns - det där med metan, etan, propan,butan, pentan.... ni vet. Sånt man slipper räkna på. Ni vet. Eller. Kanske. Inte...

Och for the record blir det Hugh Laurie jag pratar om på engelskan. Det kändes som en kul person att prata om och så får jag chansen att visa ett klipp ur House också. Det blir alldeles perfa tror jag.

Nej, nu ska jag pluggapluggaplugga. Och sovaovasova. Fast innan det duschasucchaduscha.

yeah sometimes i'm blind, i'm just out of my mind

Men jag dog iallafall inte på cupen! Yay för det. Nej, ärligt talat så var cupen nu i lördags riktigt rolig, även om det fram tills den tredje matchen var ett helvete för min kropp. Har nog aldrig varit så nära på att tuppa av som efter den andra matchen mot Gimo. Hursomhelst vann vi 2 matcher, förlorade 3. Men vi kom 4 av 6 lag... vilket jag faktiskt tror är det bästa resultat vi haft på en cup, nånsin! Haha. Hockeyspelarn som skriver gjorde dessutom 2 mål i 2 matcher - det avgörande 1-0 i den första matchen och ledningsmålet mot självaste AIK, haha. AIK är ett av de bästa lagen i vår region och vi har aldrig gjort mål mot dem tidigare i serien (det har blivit, typ, 12-0...till dem) men nu lyckades jag spräcka nollan och när jag såg pucken gå in ... alltså det är en av de bästa känslor som finns! Så jävla kul!
Så tack för den dagen mina kära pumor :)

   

Igår blev det färd till pappsen som led av jetlag från sin resa till USA. Han var solbränd - han hade ju besökt Miami med 25 grader och sol. Så nej, jag tyckte inte synd om honom för hans jetlag. Vi hyrde film - The Terminal, som jag redan sett visserligen - och oj va bra den är. Riktigt mysig söndagsfilm sådär. Fick iallafall ett par wünderbara Converse (låga) från USA, och jag har alltså ett par skor som ingen i Norrköping iallafall borde ha. Hihi. Tack papa :)

Idag var jag så tillbaka i schkulan och jag måste säga att DeGeer är så mycket ljusare och roligare än Kungsgård. Förlåt alla Kungsgårdare som läser, men era korridorer är läskiga. Varje gång jag har gått där nu sen jag började ha IV där har jag lagt märke till hur mörka och små alla korridorer är. Jag trivs verkligen på DeGeer alltså. Högt i tak, gammal byggnad och stoooora utrymmen, för till exempel att kasta upp ballonger i hål i taket och sånt annat kul. Man ser alla i min skola liksom, man ser bort till andra NS-klassens skåp och så vidare. Nej men det här blev ett sidospår.
Hursomhelst, JÄTTEovärd dag. Rättskunskapen som jag stressade till var inställd (eller ja, frivillig) och mitt utvecklingssamtal var också inställt för att min mentor var sjuk. Alltså kunde jag i praktiken legat och sovit i minst 3 timmar till. Sååå himla irriterande, men vad gör man. Bara ännu ett i-landsproblem som jag inte kommer minnas om 3 dagar.


Håller på och "pluggar" just nu. Jag ska berätta om en person jag beundrar på engelskan på fredag, och jag har lite svårt att bestämma vem jag ska prata om. Jag har en idé om att prata om Hugh Laurie, han som spelar House, eller Evangeline Lilly, som spelar Kate i Lost. Båda bra skådespelare. Annars vet jag inte vem jag skulle prata om. Rolinski känns för given, och nån hockeyspelare känns inte så kul för min relativt ointresserade klass när det gäller ishockey. Hursom blir det antingen Laurie eller Lilly. Har därför bestämt att jag ska visa ett klipp ur nån av serierna, så jag bränner ner dem på DVD nu. Men jäklar i havet, så lång tid det tar! 30 minuter har gått och 7 % är klart (!!!).
 Annars borde jag plugga kemi just nu, för jag har nämligen prov på onsdag.... teheeeeeee, gud va det kommer gå obra känner jag.

Stackars er som måste läsa all denna flummig text förresten , haha! Men tack för att ni gör det. Och tack för att ni finns.

Och jag avslutar dagens inlägg med ett GRATTIS till min underbara mormor som fyller 70 år idag!!!
Du är bara så bäst! <3

alldeles alldeles underbart


Man måste ha följt Lost för att förstå hur bra det är nu i säsong 5. Jag trodde inte att Lost skulle bli lika bra som förut, men jävlar i havet så himla bra det är. Det är som att titta på en lång film - den är bara uppdelad i bitar, fast ändå lika intensiv. Det är svårt att hänga med i alla komplicerade vändningar och alla tidsförflyttelser. Men oj, vilken klass och oj vilken spänning. Jag är SÅ glad att jag följer Lost som en slav. Och Sawyer och Kate HÖR ihop, that's it alla.
 Lost är det enda programmet, förutom House, som jag ser på. Så då får man lov att vara lite nördig här på bloggen. Ni som inte sett Lost: när ni har tid tycker jag att man ska fixa hem alla säsongerna. Säsong 3 och 4 är lite sega, men så värt att se för att fatta sen när man kommer fram till säsong 5.

Okej, då har vi kärleksförklaringen till Lost avklarad. Idag har varit en sjukt avslappnande studiedag. Jag åkte ut till Fredrika i Lindö för att då kolla på Lost, svulla chips och gå ut en sväng. Men det blev verkligen en liten sväng, för hur fint vädret idag än var så blåste det något förskräckligt och jag FRÖS. Fast vi hade skoj och nästa vecka ska vi på The Hives! Wihihi :)

Imorgon är det fredag och då kommer jag åka upp till Västerås med laget för att spela cup under lördagen. Det ska bli roligt - vi har inte spelat nån cup förutom vår egen i september sen 2007. Skoj ska det bli. Men jag kommer alltså inte komma hit förrän på lördag. Nå mig på mobilen om ni vill nåt ;)

Nej, nu ska jag städa rummet.... och den här gången är det inte bara snack :D haha.
Puss.

i wish i had the mind of a lågstadieelev

Haha. Jag skrattar fortfarande med lite tårar i ögonen. Tänk om alla ungar hade sån fantasi.Det här har alltså lästs upp på Rix FM och det är en lågstadieelev som skrivit. Haha, alltså så gulligt:

Nyttan med Kon

 Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.

 Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

 På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen.

Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon.

Kons mun kalles mule. Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

 På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu.

Kon har fyra ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.

 Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger.

Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

 Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll.

Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

 Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.

 Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.


 Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!


the music

Sitter med nyblåst hår och nytvättade jeans på mig. Gör... ingeting. Vilket i och för sig är skönt. Men jag hade velat spela match ikväll. Det känns redan lite bättre sen jag slutat med penicillinen.

Idag och imorgon har vi hursom studiedagar, fast även om man kan tro att fröken Friis drog sig upp runt lunch en sån här dag, så gick jag faktiskt upp runt halv 8. Anledningen heter Rättskunskap och inlämningsuppgift om ett tingsrättsbesök. Vi var alltså på en rättegång idag, och det var faktiskt intressant. Tog runt 2 till 3 timmar, men det handlade om kvinnomisshandel och domen avkunnades på plats. Det var som att sitta i en film, när åklagaren pläderade fängelse och bla bla. Det är precis som man föreställer sig det när man läser Rättskunskap, förutom att salen var pytteliten, haha. Vi tjejer som var där och kollade fick ju knappt plats.

Efter det var jag, Ajla och Milla och åt lunch (tack för det Milla!) och nu sitter jag här, när solen skiner fint ute. Aja, det kommer fler, och varmare, vårdagar. Jag ska ut med hunden och sen ska jag faktiskt gå till Tantan och lyssna på när de repar, haha. Tra med mig kameran - vem vet, de kanske vill ha en Myspace-sida och då måste de ju ha lite coola foton. Geeez.

Mando Diao's "Gloria" är bra förresten. Jag vill också spela i ett rockband. Jag vill ha mer pengar. Fast allra mest just nu vill jag slippa att behöva plugga kemi. Men jag måste. Så hejdå datorn. Och tralala vad glad jag är att jag har en systemkamera.  Imorgon ska jag träffa Fredrika. Puss. :)

high above the chim-eney-tops

Jag vet inte var jag ska börja. Det känns som att det enda jag gör nu förtiden är att klaga. Jag har ont här och var, och blir tvungen att jobba ibland när jag inte vill det och har sjukt massa mycket i skolan ( inte nu nödvändigtvis). Verkligem verkligen såna där töntiga i-landsproblem.

Idag har jag kommit på att det inte är nån bra idé att gå runt och vara tjurig. Vad eller vem man än är tjurig på, så är det slöseri med tid. Kommer ändå ingevart med det. Det stör bara en själv. Varför kan folk inte bara vara snälla mot varandra och inte dras med en massa små fadäser som alla kommer ha glömt nästkommande vecka iallafall? Och varför måste man gå runt och snacka skit om varandra? Nu rör inte det här mina vänner, men jag vet att det snackas sjukt mycket skit i denna värld. Bajs på det säger jag.

Min penicillinkur slutar idag, men det har känts både lönlöst och som slöseri med tid, den där kuren. Har tappat allt som heter kondition och kommer behöva träna arslet av mig för att komma igen (något jag gett mig fan på att jag ska göra). I helgen ska jag med på cupen i Västerås. Ska försöka spela någon eller några matcher, men det känns lite dumt att avsluta säsongen såhär. Min kanske näst sista i Pumas. På ett tag iallafall. Iallafall är jag slut som människa just nu. Så det ska bli skönt med studiedagarna jag har framför mig nu på onsdag och torsdag.

Och för alla NS2b-are som läser, vill jag bara säga att det kändes sjukt skönt att få ut lite skit idag på lektionen. Haha, ÄÄÄGD is the word.

Och förresten så börjar Lost ikväll. Lite dålig tid, 22.40, men jag behöver ju i och för sig inte rätta mig efter den av olika anledningar.... iallafall ska jag se det första avsnittet i säs 5 på TV4 ikväll.

Dessutom åker jag nog på en tvådagarskryssning med Birka Paradise på tisdag-onsdag på påsklovet :) Sen kanske Anna kommer ner så vi kan ses. Ska bli sjuuuuuukt roligt.

Tjohej!

tyräd

Nu vill jag klaga. Kom just hem från jobbet. En sak är säker - det finns roliager saker än att sitta i kassan på Ica en söndagskväll!! Ni ska bara veta hur trött, sliten och psykiskt illamående jag är just nu. Haha, visst, en del självförvållat - jag är inte superteenager som jag tror ibland och kan klara av allt - men det HÄR, asså gud. Jag skulle vilja dra i mig 3 energidrycker nu och bara dansa runt, men istället orka rjag knappt gå in i duschen trots att jag luktar Ica och ska spela Ingrid Bergman imorgon (don't ask!!!).

En annan sak är också säker: jag vill ha ihjäl den satans PANTMASKINEN!! Förstår ni hur det är att ha en gnällande pipande maskin bakom sig en hel dag medan folk klagar på just det och man får gång på gång berätta för dem att den är sönder, och då blir dom sura och då är det helt plötsligt MITT FEL att den är sönder. Jag säger bara: fritid är den bästa tiden. För att inte tala om att det alltid ska ringa när jag precis tagit mig tid att gå på toa. Det ringer alltid när jag sitter på toan. Det är som att ...öh, The Force... inte är med mig liksom!!! Den är snarare emot mig!! Som fan dessutom...

Nej, nu ha rjag klagat klart. Känns bra att lufta lite och jag är rätt säker på att ni tycker det är underhållande med lite annat ibland. Men jag poängterar till sist: jag ÄR faktiskt glad att jag har mitt jobb. Tack tack tack, The Force, för att jag jobbar där och faktiskt tjänat så mycket pengar att jag fick ett oranget pensionsbrev (!!) i veckan. Redan nu har jag 5 200 spänn i pension. Det ni.

Nu blir det gröt, pallra mig in i duschen och hejdå goodbye v 11. Hej vecka 12. Jag har iallafall 2 studiedagar att se fram emot.

Tjohej!

i'm inlove with a fairytale

Jag är sjukt glad att Snälla, snälla inte vann igår. Desto tjurigare är jag över det faktum att opera är Sveriges nya favorit - och att om duellerna inte hade införts iår så hade BWO gått till final. Yes, de hade 80 000 röster mot Molly Sandéns 55 000 i delfinalen. Detta innan duellerna. Vilket bajs alltså. Men men, jag fick ju se, träffa och lyssna på dem många gånger här hemma. Tur i oturen.

Nej, nu kära läsare är Mellot över, och det är väl skönt det. Hockeysäsongen är också över, så nu kanske jag får lite tid över för en gångs skull. Men innan jag officiellt slutar skriva om Mellot och ESC fram tills... maj.... så ska jag visa er vilket land som kommer att vinna Eurovision. La Norweigue, typ, eller Norway. Eller på ren svennebanansvenska: Norge.



Nu har jag en massa annat att göra, bland annat jobba till 22 och förbereda mig inför rollen som Ingrid Bergman imorgon. Pusshejsvejs.

feconicu



Woho, nu har jag börjar fatta kameran :) Fick blixtlära mig allt om den innan Mellot, och det funkade ju till större delen bra. Men nu ska det fotas "på riktigt" - alltså på naturen, människor och prylar för fulla muggar. Det jag älskar att göra. Tack till mig själv för att jag har gjort den här investeringen (som förresten gort att jag är überpank just nu, men men, sånt är livet och det är VÄRT det).

Tack också till släkten som gjort att jag fått en bärbar dator i för tidig 18-årspresent. Don't get me wrong - jag är ingen snobb som får allt jag ber om! - men jag känner mig sjukt rik just nu. Trots att jag är pank. Den enda lilla problemet som kvarstår är att jag behöver internet till den. Visserligen kan jag antingen koppla in den till bredbandet, eller köra trådlöst där det finns, men just nu är den mest en redigeringsdator. Och jag kan göra vids i den! Woho! Sony Vegas funkar i den och jag har alla Lost-avsnitt, så nu är det bara att köra på. Inte för att jag kommer hinna det närmaste halvåret... men tålamod får man ha. Tålamod.

Ojoj jag har ju det där provet imorgon som jag borde plugga på. Har spenderat kvällen med fina flickorna Julls, Sara, Milla och Gabi - vi gick på teater! Haha. Inte riiiiktigt frivilligt - uppgift i det estetiska valet (drama alltså) - men det var faktiskt kul. En munk på Donken blev det också. Och nu är jag hemma. Och har.... eh.... lite väl för bra matsmältning. Ni vet... penicillin är inte bra... när man är lite nödig. Speciellt för nummer 2. Äh. Ni fattar väl. 5 gånger ha rjag varit på toa idag och det känns som att jag borde gå en gång till nu. Lite väl mycket information? Kanske det.... Haha.

Puss.




OCH JUST DET!!! Jag är sjukt glad idag! :D Fick reda på mitt Ma C-betyg! Det var bra! Hihiihi. :)

rättskunskap, jo man tackar

Satt större delen av gårdagen med att sammanfatta den groteskt stora bunten med anteckningar från rättskunskapslektionerna sedan i höstas och fram till nu. Vi har nämligen prov på 5 kapitel på torsdag och det känns väl inte jättebra. Men jag gjorde min lilla Milla minst sagt en tjänst, hon slipper nu skriva rent allt eftersom jag redan gjort det. That's what friends are for, right? :)

Sitter och planerar inför helgen just nu - på lördag kväll ska jag och Alexandra mysa med god mat, massa svull i form av godis och chips och läsk och så klart Melodifestivals-final. Saknar BWO där såklart, men man kan inte alltid få det man vill ha, som mitt motto lyder. På söndag ska jag jobba - är verkligen verkligen pank efter allt med Melodifestivalen att jag knappt kommer ha råd med en fika med Julls. Men äh, mamma finns ju och även om hon inte är världens rikaste bidrar hon ändå med pengar när jag behöver det. Och inte bara det, mamma stöder mig alltid och skyddar mig. Ibland skyddar hon mig lite för mycket, men hellre för mycket än för lite, eller hur? Mamma är bäst.
Men aja tillbaka till ämnet. Ska alltså jobba i helgen och träffa Alexandra - det är väl det jag kommer hinna med.

Nu är klockan lite för mycket. Jag ska gå och slumra! Eller nja, först läser jag nog lite i "Hanteringen av odöda" - sjukt bra thriller av en svensk författare. John Ajvide Lindqvist. Läs den om du vill.... eller vågar, mohahah =)

Puss.

du hittade mig

Den här låten och den här videon förtjänar ett eget blogginlägg. Ni som inte ser på Lost kan ju kolla på de toch fatta hur bra det är. Tjoooo! The Fray är förresten grymt bra.


jag är kär i josh holloway

Herregud. Jag har gått och blivit besatt av Lost igen.
Det är SJUUUUUUUUKT bra, även om allt är jätterörigt och jag inte fattar mycket.
Men Josh Holloway är ju så snygg så jag dör.
Jag ska nog se om avsnittet igen som jag såg igår. Jo jag ska nog det. Sen ska jag till Camillas stora förtjusning sitta och sammanfatta rättskunskapen som jag har prov på på torsdag och som jag inte ens tittat på. Och så ska vi göra ett arbete. Och så har vi ett kemiprov att se fram emot, yaaaaaaaaaaaay verkligen.

Nej nu känns det verkligen som att jag är tillbaka i min härliga goa gamla verklighet igen, utan kändisar eller glamour.

Och vet ni vad? Det känns sjukt bra.

Nu ska jag göra varm choklad och sätta mig med min bärbara jag skriver på just nu och se om Lost igen. Jag fattar inte, trodde inte det kunde bli så bra igen. Istället ligger jag efter med House nu. Lost och House är de enda serierna jag följer.

Men aja. Nu måste jag ta tag i det här.

Puss.

thank god it's sunday


Det var en schön efterfest igår, och den spenderades med schönt folk. Kändis efter kändis log och hälsade, Bard kände till och med igen mig och log genom sina snygga glasögon. Lite udda att helt plötsligt hamna på kändisfest med värsta röjet och gratis dryck, men kul var det. Kanske inte riktigt min grej att röja fram till morgonen - de flesta höll igång till halv 7 (!!) medan jag åkte hem vid 3-tiden - fast jag gör gärna om det i framtiden. Tack snälla Gustav, Elin och Eva för att ni är så otroligt snälla och trevliga människor. Jag spenderar gärna några schlagerveckor till med er om ett år!

Vaknade runt 13 idag och hade väl lite head ache. Men det gick snabbt över och nu har jag en sån längtan efter att få träffa mina älskade snuttisar i skolan igen. Alexandra och jag ska se finalen på lördag - det ska bli überskoj! Annars blir det bara fortsatt pencillinkur och lite plugg den här veckan. Är sjukt pank just nu och tanken på att vara det i 2 och en halv vecka till känns inte helt okej. Men sånt är livet och nu har jag min systemkamera!

Förresten - vill ni se bilder som jag tagit under veckan ska ni navigera vidare hit. Det gälelr iallafall kommande dagar innan det fylls på med nya bilder från finalveckan. Så jävla rock min kamera är förresten. Älskar den.

Nu ska jag se det senaste Lost på min bärbara dator, som jag inte riktigt lärt mig än men som jag fått i halv 18-årspresent. Hej datanörden Johanna.

Aja, puss på er och kom ihåg att ni är bäst. Jag skulle hellre och tusen gånger om gå på fest med er än att gå på fest med 100-tals tjufemplussarkändisar som jag inte känner.


I en halvtom Himpahall

Sitter och tittar på andra genrepet just nu. Det är så bra att ha en bärbar dator just nu. Höhö.
Scotts var först ut och sjöng som vanligt helt ok. Förresten ska det nämnas att jag skriver här för att Gylleneskor ligger nere. Har tagit bilder och ska lägga upp dem men ja, det är lite problem.
Sarah Dawn Finer får mig att RYSA. Även om hon mimar, herregud, det är ju sjukt. när hon tar hissen upp.... alltså hon går vidare.
Lili & Susie är så trevliga så de får bonuspoäng på det, plus deras coola show. Och de slår nog BWO... tyvärr. Martin sjunger bättre än någonsin men det håller inte. Alla trodde på en discodänga och har blivit besvikna. Man hör det överallt, hörde det senast för några minuter sen på bussen hit.
Amy Diamond är ett proffs ut i fingerspetsarna - hon är också barnens favorit vilket inte är till en nackdel. Men hon står mot Star Pilots som sjunger i skrivande stund. Det blir en tuff fajt här - Star Pilots kan sina moves också.
Nu kör Rigo and the Topaz Sound feat.. Red Fox... de tär som Mede säger, man ska ha den bästa låten och inte det längsta namnet i den här tävlingen. Något grabbarna kanske missuppfattat. Den här låten är sjukt svängig och jag och resten av folket sitter och rådiggar den här. Jag hoppas den slår af Ugglas ikväll, hon hör inte hemma här. Även om låten är lite smågullig.

Nu ska vi se vad som händer. Vi hörs senare. Jag sla på efterfest ikväll förresten. Wiiiiiiie. 

tillbaka till verkligheten

Jag njuter inte. Det är skumt, men jag njuter inte att på uppleva min typ dröm. Igår festade jag loss med artister och annat folk på Kolmården, och innan det satt jag på rep hela dagen. Hungrade ihäjl förresten - från kl 7 levde jag på en yoghurt, en macka och en varmkorv fram till kl 21! Sjukt är ordet. Och idag har jag hälsat på diverse artister och pratat lääänge med Lili & Susie, och en liten chitchat med Alexander Bard. Jag förstår inte vad det är med folk - tror alla på det som står i tidningarna? I såna fall har de nog inte en endaste hjärncell som kan tänka klart. Bard är sjukt trevlig och råkar vara en av de få som står för sin åsikt i det här jantelagslandet. Cool är han.

Men jag njuter inte. Som alltid när det går väldigt fort har jag svårt för att njuta, så det kommer komma nästa vecka när alla kommer fråga hur det var att vara fotograf på Melodifestivalen. Jag kommer säga: så jävla kul. För det är det - jävligt trevliga människor och jävligt kul. Men jag kommer inte inse det förrän nästa vecka. Tyvärr.

Sitter vid min nya dator och skriver - den är bra faktiskt. Nu ska jag platta håret, sminka mig och dra mig bortåt mot "den här jäkla ishallen" som Rolinski sa igår. Och visst är det en ishall - folk fryser och klagar på att lilla Himpa är så liten. Men jag känner mig hemma. Kanske inte så konstigt. Till och med Pumas gamla matchresultat står kvar på klockan som är upphängd i taket för tillfället. Haha.

Nej nu måste jag börja fixa iordning mig. Kram på er  - vi ses nästa vecka när jag är tillbaka i verkligheten igen :)

nej, det är ju inte intressant alls... eller?

Nu har jag jobbat av mina 14 timmar den här helgen och tjänat ihop pengar till nästa månad. Weeeeyyhoo liksom.
Har bara ett litet (= STORT) problem. Jag måste få tag i en bärbar dator snarast möjligt! Hade en klar att låna, men den pajade och alla andra jag frågat har inte kunnat eller har för lite kapacitet på sina. Jag måste ha en tills på onsdag senast, då mitt lilla schlageräventyr börjar. Aj aj aj. Men som sagt, allt ordnar sig. Men jag har ju bara liiiiiite panik just nu...

Hursomhelst lyssnade jag på Mellot på radio igår kväll inne på Ica, tyvärr, eftersom jag kunde ha varit med flickorna ute i Åby och hejat på Next 3. En gammal klasskompis är med i det bandet, och jag måste säga att alla i bandet var riktigt duktiga! Grymt kul att se, och låten var faktiskt bra, så vem vet? Dyker kanske upp i en radiostation nära dig snart. Höhö.

Iallafall så är det två saker som gäller för mig den här veckan - plugg och Melodifestivalen. Komemr bli en av mitt livs roligaste och stressigaste veckor, men förhoppningsvis är det SÅ VÄRT DET. Själva upplevelsen kommer ju vara något jag bär med mig för resten av livet. Yes minsann.
 Roligast ska nog torsdag bli, då jag får träffa resten av GS-gänget och spana in repen på scenen och sedan på kvällen gå på kommunens invigningsmiddag. Jag har såna drömmar. Alla kanske inte infrias, men ändå ;)

Nej nu ska jag läsa vidare i min älskade bok ("Hanteringen av odöda" - John Ajvide Lindqvist: SJUKT BRA och skjukt läskig! Svensk litteratur i sitt esse!) och skruva åt bromsarna på min kära cykel. Inte så kul om man råkar slå ihjäl sig innan den här veckan... nej. Det skulle vara lite jobbigt.

Förresten var det JÄTTEorättvist att "Killing me tenderly" inte gick vidare igår.
Aja nu ska jag sluta snacka schlager! Haha.

Puss på er allihopa.

RSS 2.0