score

Idag har jag varit allmänt dålig och konstig, alltså riktigt riktigt avvikande från den Johanna ni känner. Har klagat på det mesta, varit okoncentrerad och allmänt yr, haha. David fick sig flera negativa kommentarer åt sitt håll (förlåt!) och på träningen gick allt bara rent åt helvete.
Skyller allt på att det är onsdag.

Imorgon är det studiedag och ska ägnas åt, just det, studier. Kemi, fysik och buddhism förgyller dagen innan jag går och jobbar 4 timmar. Jag önskar så att det bara kan bli jullov, NU. Fy usch. Eller förresten -  innan det måste vi uppleva London i och för sig. Och New Moon.... mmmmmmmm.

Fredrika opererar sig imorgon - lycka till till henne. Att inte kunna gå på ett tag blir en utmaning för den tjejen... får komma och baka dumletårta eller något, hehe.

Nu ska jag duscha, alltid lika skönt. Speciellt när det är så friggin cold outside! Men först -müsli med russin, mumma!

Puss.


song spoof

Har för första gången på ett tag inte haft något att göra på några timmar. Ska om någon timme eller två bege mig till Max för lite ....projektkväll, med David också. Har bakat dumletårta som muta.
Men jag ville bara dela av mig av en rolig Twilight-video som är matchad till lite MJ-låtar. Har ni sett filmen och lyssnar på vilka låtar det är får den nog er att le lite. Jag gillade tolkningen av Man in the Mirror allra mest, haha.

 

 


cry out

Förlåt, men jag har inte orkat blogga. Även om jag suttit framför datorn känns det aldrig lägligt att skriva något då man alltid borde göra andra saker. Har spenderat helgen i Eskilstuna för en träningsmatch - vi förlorade med 3-1, men jag gjorde mål, yay! - och hos pappa, där jag och det underbara folket Max, David och Alexandra höll mig sällskap. Vi såg på Robert Gustavsson och skrattade så vi tjöt, åt kinamat och konstaterade att 1408 var mycket läskigare än jag kom ihåg. Idag satt jag halva eftermiddagen ute på Skälboö hos farmor i solen och pratade om allt möjligt. Min farmor är härlig, så glad att jag har både henne, farfar, morfar och mormor kvar... få förunnat.

Det blev även klart att jag, Sara, Milla, Gustav, Max, David och Cricka ska dra till London i november är 4 roliga dagar! Ska bli så sjukt roligt... det var så billigt att alla hängde på och nu har vi även fixat ett hejdundrande bra boende, höhö! The event of the year, kul att våra res-drömmar äntligen besannas. Och snacka om ett härligt ressällskap :)

I veckan ska jag plugga massor - speciellt PROJEKTARBETE - och försöka hinna med både hockey, jobb och socialisering där mitt emellan. Kommer väl funka, på nåt sätt. Har även lovat David en dumletårta tills på fredag... blir intressant.

Yours truly
Johanna Sofia Fredrika

:)

dilemma

Har nu varit vaken i snart 32 timmar utan att vara särskilt trött faktiskt. Har inte sovit mer än en liten halvtimme imorse mellan 6:45 och 7:15 - en liten powernap sådär! Som sagt drog jag och Max till David för en riktigt riktigt konstig kväll. Jag ville tydligen se det där mer än jag visste. Hursomhelst var det en jättebra hyllning till MJ, Kanye West är en stor idiot (stackars Taylor Swift!) och New Moon kommer att bli så bra så bra, så det så! Förresten hittade jag en gullig bild bland backstagefotona jag måste få dela med mig av, mohaha :D


Går ju knappast att låta bli att le lite åt personerna längst åt höger, hihi...

Dagen har annars varit väldigt intressant må jag säga, jag trodde aldrig att jag skulle klara av det men nu är det snart tisdag och det rullar på. Projektet måste vi snart ta tag i ordentligt och alla prov börjar närma sig... usch. Jag kommer knappt ha någon tid till hoockeyn och det känns jättedåligt :( Kommer nog att jobba varannan eller var tredje helg i höst och det innebär ju att jag kommer missa en hel del matcher. Plus att mitt plugg tar upp stor del av min fritid, så träningarna kommer att få lida där också. Tråkigt, men samtidigt så måste man ju göra prioriteringar - jag sätter skolan före det mesta, för det är ju där jag kan skapa mig min egen framtid (vilket ju iofs nu är jobbigt att välja vad fan man ska göra av sig själv...). Men hockey har jag alltid spelat bara för att det är kul och inte för att nå upp till landslagsnivå - det finns bättre människor på sånt än jag ;)

Det här får nog bli dagens lilla tankegång, för jag måste nu skriva iallafall några rader till på mitt etikarbete och sedan ska jag kolla så att jag fått med mig allt till fotot imorgon. 1991 var ett bra år.... heheeh!! Innan det lite loggboksskrivning och annat random. Har ju för sjutton varit vaken jättelänge nu men jag är dunderpigg. Skumt! Men det är väl tur det ;)

Take care, nu ska jag läsa vidare i den inte så jättespännande boken Processen.


enforce the laws

Jättetrevlig kväll med tjejerna igår, och helt okej jobbtimmar på Ica den här helgen. Hade dessutom hur kul som helst under filmkvällen hos David med folket i fredags, vi valde grymma filmer. Total awesomeness!!

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot sängen för en tupplur innan jag runt halv ett inatt sätter mig på cykeln hem till David och ska se MTV Video Music Awards! MJ-hyllning, Lady Gaga, Muse, massa RPattz och KStew ... det vill jag inte missa! Fast trailern till New Moon har ju läckt ut redan nu.... jag har sett den typ 32 gånger bara idag :) Och då har jag ändå varit och jobbat hela dagen. Haha.

Nähä raringar, nu kör vi hårt! Take care!


Halo

Så har ännu en vecka passerat och nu är det alltså helg. Ska alldeles strax bege mig iväg till David och gänget för en filmkväll, och imorgon bitti är det så dags för mig att jobba igen. Ska bli kul att träffa tjejerna på lördga kväll också, var lääänge sen nu :)

Och just det....

"A tribute like no other, to a performer like no other" - jag kommer av den, och andra anledningar (t.ex. Muse, New Moon, Blondinbella...haha), att sitta uppe på söndag kväll och se MVT Video Music Awards över nätet. :)


a big pig

Har kommit fram till att jag kanske borde, eh, uppdatera. Jag är helt lost just nu. Behöver några dagar att återhämta mig från de tre senaste veckorna. Helhelg i Stockholm, fyra dagar i Barcelona och två dagar med hockeyspelande takes its toll på en människa som mig. Och just nu är jag alldeles, alldeles slutkörd. Orkar knappt skriva, men jag gör det ändå.

Sooo, skolan börjar komma igång igen och det känns lite sisodär va. Religionsarbete till nästa vecka och snart ska vi väl ha kemiprov, fysikprov, matteprov och allt det där. Känner jag mina lärare rätt sammanfaller allt perfekt till samma tidsperiod, de hemska två veckorna innan och efter höstlovet. Gaaah! Är era lärare likadana? Jag antar att ni vet vad jag menar...

Framtidens bekymmer kom upp idag när vi pluggade fysik i studion, och skumt som det var damp det ner ett brev som ett tecken från skyn i min brevlåda idag. IBS hade skickat min broschyr om utlandsstudier, och det känns ju minst sagt lockande. Lika mycket som det känns dyrt. What to do?

Och nu börjar mörkret smyga sig på, med kallare morgonar, mörkare kvällar, varmare kläder och den underbara svininfluensan. Jag gillar det. Det är så mysigt att sitta hemma och se på TV ensam ihopkurad i sängen och glömma allt annat. Tänd ett ljus och låta det brinna. Man vet ju aldrig när allt tar slut liksom.

Säger som David i ett fylle-sms han skrev till mig kl 01.15 i lördags, "Världen är i så dålig kondition, vad ska vi göra?"

..... jag hade iallafall mobilen avstängd.


inte nu

Jag ska blogga... om Barcelona, om cupen, om allt annat. Men jag är alldeles alldeles för trött för det nu.
Nu ska jag se på en film i sängen. Hela kroppen gör ont. Och så vill ju New Moon läsas också...

Puss.

gonna take to the sky



BARCELONA VAR SÅÅÅÅ BRAAAA.
Kolla facebook för mer bilder. Jag är sjuk och sjukt trött och jag ska få äta mammas goda korvstroganoff in a minute.
Annars bra! Nu blir det fysik, tjohoo. Not.


RSS 2.0