Nåt så nära så långt bortDet känns så sjukt med snö i Sverige och att inte tända ljus och inte vira in sig i filt och bara mysa. Här är det varmt och helt underbart och jag trivs som attans. Fast en jul utan snö är inte en jul, och den julaftonen som stundas om några veckor kommer inte kännas likadan som om jag vore hemma, såklart.

Å andra sidan blir jag alldeles varm inombords när jag tänker på alla fina människor därhemma som jag älskar och håller av som jag vet kommer ha en superfin julafton. Det gör mig glader!

Lite randominlägg i min lilla vanliga bloggbebis, men så blir det ju ibland här.

Puss. Saknar er.

From a distance

Bara för skojs skull såhär klockan tjugo i ett på natten i Sydney, så bestämde jag mig för att läsa lite i min egen blogg. Liksom, vafan gjorde jag för ett år sedan? Två år sedan? Har bloggat på den här adressen sedan juli 2008, och även om bloggen alltså innehåller vissa fjortisliknande inlägg så finns det ju en massiv historik här, historik från mitt liv! De bästa åren dessutom, gymnasiet in my heart.

Hittade iallafall ett gulligt inlägg här och jag måste säga att det känns som att det var igår jag skrev det. Gudars vad tiderna ändras! Och fasen vad jag saknar min gamla Nokia N79 som jag alltid tog finfina bilder med. Skit också att jag tappade den i januari.

Nu ska jag inte störa bloggen så mycket mer. AussieFriis gäller nu...Puss!


Insane

Jag förstår fortfarande inte riktigt vad jag var med om för någon vecka sedan. Och jag kommer nog inte göra det förrän om mycket länge, när jag är hemma igen. Men när jag gick in på Aftonbladets hemsida kom mycket känslor tillbaka från den där incidenten, och även om jag försöker se lätt på hela saken så är det ibland galet att inse vad som egentligen hände, att vi var med på det där planet. Sjukt.


Paus

Nej, nu får ni allt läsa endast på aussiefriis.blogg.se ! Hinner inte med båda i denna fantastiska stad :)
Puss!


Your lolly goodbyes

Det är svårt att säga hejdå och idag har handlat om det. Imorgon kommer vara en sån dag också och sedan är det fan dags att åka alltså. Så.... skumt. Jag känner mig tom.

Och förresten hänvisar jag er till http://aussiefriis.blogg.se/ nu ganska mycket. Är det tyst här så är det för att jag har roligt. Skriver jag en massa här istället så är det för att jag är förvirrat känslosam.

Vi får hoppas på en frisk kompromiss av de båda.

Puss.

RSS 2.0