cry out

Förlåt, men jag har inte orkat blogga. Även om jag suttit framför datorn känns det aldrig lägligt att skriva något då man alltid borde göra andra saker. Har spenderat helgen i Eskilstuna för en träningsmatch - vi förlorade med 3-1, men jag gjorde mål, yay! - och hos pappa, där jag och det underbara folket Max, David och Alexandra höll mig sällskap. Vi såg på Robert Gustavsson och skrattade så vi tjöt, åt kinamat och konstaterade att 1408 var mycket läskigare än jag kom ihåg. Idag satt jag halva eftermiddagen ute på Skälboö hos farmor i solen och pratade om allt möjligt. Min farmor är härlig, så glad att jag har både henne, farfar, morfar och mormor kvar... få förunnat.

Det blev även klart att jag, Sara, Milla, Gustav, Max, David och Cricka ska dra till London i november är 4 roliga dagar! Ska bli så sjukt roligt... det var så billigt att alla hängde på och nu har vi även fixat ett hejdundrande bra boende, höhö! The event of the year, kul att våra res-drömmar äntligen besannas. Och snacka om ett härligt ressällskap :)

I veckan ska jag plugga massor - speciellt PROJEKTARBETE - och försöka hinna med både hockey, jobb och socialisering där mitt emellan. Kommer väl funka, på nåt sätt. Har även lovat David en dumletårta tills på fredag... blir intressant.

Yours truly
Johanna Sofia Fredrika

:)

Kommentarer
Postat av: Max

Hallå Thaimat var det ju...

2009-09-21 @ 15:49:47
Postat av: alexandra

jag vill också ha dumletårta!!

2009-09-21 @ 20:13:24
Postat av: Max

Instämmer med föregående talare.

2009-09-21 @ 20:24:31
Postat av: Anna

Oj det låter som du har fult upp, vet du i går glömde jag att springa knöppt och i dag har jag spelat golf gick inte bra träffa knappt bollen

2009-09-22 @ 21:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0