äventyrsland

Kan inte den där filmen bara komma ut snart så att jag slipper dras med denna förväntan? Skulle pluggat idag (borde plugga just nu egentligen) men kommer på mig själv att leta mig in på sidor som ROBsessed.com och spana in varenda bild som finns på Robert Pattinson sen i mars typ. INTE BRA. Jag är inte sån egentligen. Fanatisk kan jag vara, but not to that extent. Kommer ihåg när jag hade min Green Day-period i sjuan, och parallellt med det en Modo-period. Då var jag tretton, fanatisk och ville att John Kerry skulle vinna valet i USA. Jag är inte normal, jag vet...

Hade en liten trevlig filmkväll här igår, tack till ni som höll mig sällskap! Milla sov över, min hund gnäller dock väldigt mycket efter sin matte. Jag tycker att det är skönt att vara ensam - det har jag alltid gjort - men visst saknar man mamma efter ett tag. Tanken på att det kanske kommer att vara såhär om ett år skrämmer mig lite. Speciellt när jag tittar på disken efter bara 3 dagar ensam. Ugh.

Nu ska jag hoppa in i duschen, locka håret och bege mig mot Bacchus för lite avtackning av vår chef. Sen ska jag ha en seg kväll framför TV'n!! Så det så!


jag tillhör dig

Ett exempel på att tiden går fort, så fort att vi inte ens märker att den går så fort som den gör:

johanna || säger:
tiden går fort!
Davve säger:
joooo
naeej
johanna || säger:
var det inte nyss två månader kvar tills vi skulle till london? huhuhuhuuh
nu är det bara 9 dagar!
Davve säger:
haha iof.!
johanna || säger:
..........herregud bara 9 dagar!!!
hahahahahaha
Davve säger:
va ?...är det bara 9 dagardet är ju helt sjukt!
johanna || säger:
ja!


Det är mycket som ska klaffa innan dess, så mycket att jag inte ens tänker skriva ner det. Det är mycket, men jag klarar det. Som alltid. Just nu håller jag på att stirra mig tokig på en bild på Jake Gyllenhaal (Mirela goes kwazy!) och Heath Ledger, från Brokeback Mountain. Har bestämt mig för att analyserna den inför nationella muntliga i svenska. Och visst, jag är helt blank i huvudet, men det är snygga människor det där!

I sällskap av Muse sitter jag här alldeles ensam alltså, och pluggar. På ett lov. Mamma är på Teneriffa i solen och har det bra, och det unnar jag henne. Men jag vill också bli brun! Gaaah, jag ser sjukligt blek ut ibland. Och det är inte precis så att London tänker bjuda på sol och värme.
Imorgon kommer Milla hit och ska plugga religion med mig, so I better get this done before that. Ikväll är det träning.

Hade förresten en utomordentligt, över förväntan faktiskt, bra "helg" i Stockholm med hockey och mina små kusiner och lite MJ-party på måndagskvällen sådär. Bjuder på en bild av en viss Idolvinnare i sminket!(Jag blev faktiskt också sminkad, jag blev ju blomflicka och då kan man inte se ut som stryk, så det var najs att bli sminkad av proffs helt oväntat sådär.)


new moon will be seen when the midnight sun is shiningJo, jag blir lite glad i själen när jag faktiskt inser att jag kommer att få se New Moon precis när det har släppts. Innan folket i USA får se den, faktiskt! Att man än en gång får dras in i Twilights intensiva gravitation på bio (första gången jag såg den kändes det som att jag gått in i bioduken och VAR Bella, helt sjukt) och att New Moon sedan preimärvisas är lätt värt 200 spänn! Plus att jag får gå med 10 pers till som vill se - det ger utrymme för diskussion dagen efter minsann. Härligt!

Men nu tar vi en sak i taget och just nu står bara morgondagens lektion med religion i vägen för att jag kan kalla nutiden för höstlov. Det blir röj från lördag till tisdag med högskoleprov (okej, inte så mycket "röj" över det), Alexandras fest, en tripp upp till Gimo för match, en tripp till Stockholm, en MJ-kväll och en jobbkväll på tisdag. Sedan blir höstlovet ett enda stort hål, med tid för plugg. Fysik, religion, svenska, engelska och projektarbete. Med vikt på de tre första. Hm.

Nu ska jag städa rummet! Alltid nödvändigt! (Seriöst, alltid nödvändigt.... det blir stökigt FORT).


it's not like you

Det är redan söndag! Bådar både gott och illa. Vi börjar med det som är illa: ny vecka, nya problem, nytt plugg. Varje måndagsmorgon så känner man sig inte så jättepepp på en ny vecka. Får säkert tillbaka det satans kemiprovet också... bajs.
Men, vi ser det från det ljusa sidan: idag är det tre veckor kvar tills vi vaknar efter en fredags- och lördagskväll i London. Det är bara en vecka kvar tills det är HÖSTLOV, vilket betyder skoj, sömn och lagom mycket plugg (alla lov är uteslutande bra, även om man oftast har med sig plugg hem). Och framförallt så ska vi se Flickan som lekte med elden ikväll! Uppföljaren till Män som hatar kvinnor, riktigt bra svensk film, kanske den bästa.

Gårdagen spenderades hemma hos Julia ute i Åby med ett riktigt skönt folk - det blev TP-spel och en titt på Julias extremt nostalgiska film, "Wilze".... känner att det är Oscar-klass på dess skådespeleri!
I fredags blev det Markus Krunegård och sedan en mysig kväll hos Fredrika, innan det till sist dansades på Hugos dansgolv tills vi dog (seriöst, vi blev SÅ trötta).

Får bjuda på lite bilder från veckan här nere. Den som kom på mobilkameran ska ha en stor eloge - det finns många ögonblick förevigade i min mobilkameramapp (även från förra mobilen) =)


jag börjar bli lite rädd

....för mig själv. Drömde att jag fick 29 poäng av 77 på kemiprovet vi gjorde i tisdags, det provet som gick så dåligt dåligt dåligt så oj oj oj. Ni som känner till förra onsdagen när jag sa att jag hade drömt att Real Madrid vann med 3-0 och att det sedan också gjorde det på kvällen, kanske förstår att oron är befogad om min lilla dröm skulle stämma nu igen. I'm becoming a psychic? Nae då. Provet gick bara hemskt dåligt och jag får hoppas att min lilla dröm inte stämmer denna gång. 29 poäng av 77, vad är det? G minus? Usch. Nu ska jag dra mig mot jobbet. Biologi for the win... not.

jerusalem bells

Börjar min religionslektion om en timme. Imorse gick jag upp extra tidigt för att hinna till skolan en kvart tidigare, men med min fantastiska tur lyckades jag spilla ut en massa juice och fick ägna några minuter åt det. Plus en massa kvarvarande irritation över det faktum att det hände, gör att det blev en messy morning. Men så är det ibland.

Har skrivit i loggboken för projektarbetet och läst lite om Idol - tydligen ska Darin göra Viva la Vida ikväll, och jag har redan hört ett litet smakprov i trailern. Det låter ju faktiskt bra. Men inget går upp mot Coldplay live på Stockholm Stadion när den riktiga Viva körde igång. Awatsuuu, det var klockrent bra.

Efter skolan som slutar efter min lilla religionstimme ska jag dra mig mot den första tidiga fredagsträningen jag upplevt tror jag. Runt fyra börjar den eftersom J18 ska spela efter. Det betyder alltså: äntligen en lugn fredagkväll hemma med Idol och plugg. Haha, låter skumt men jag behöver det :)

Igår bloggade jag lite på Gylleneskor (som ska byta namn till popsverige.se - ett mycket bättre namn!) och skrev om Agnes och hennes nya video till Release me. Den är sjukt snygg. Jag är inte lagt åt det hållet, men HON är sjukt snygg också - jag skulle lätt byta kropp med den tjejen.

 


pics

Här kommer lite bilder från idag. Det är så fint väder ute och det är alltid helt underbart att gå och fota. De första tog jag på vägen till skolan (hade sovmorgon till 11) och de andra tog jag under den långa lunchrasten :) Hade med mig 3 coola hunkar som ställde upp som modeller, haha.

a good old one

Jag gillar Frasier. Här är ett gammalt avsnitt jag garvar sönder till jämt.

 

 


RSS 2.0