happy belated new year's resolutions

Okej, jag måste ändra mig! Det går inte att fortsätta såhär och tro att allt ska bli bra av sig själv, så nu jäklar! Här är mina lite sena nyårslöften. De börjar gälla imorgon. Haha.

1. Jag ska träna minst två gånger i veckan på gymmet, utöver hockeyträningarna!
2. Jag får bara äta godis mellan fredag och söndag, samma sak med läsk! Här ska diabetes motverkas, haha....
3. Jag ska ta körkort (egentligen primärlöftet. Orkar inte ändra) !
4. Jag ska spara pengar varje månad - och bara köpa det allra nödvändigaste på Ica hädanefter!
5. Har jag tid ska jag verkligen försöka lära mig att spela gitarr.

Den här våren kommer att gå fort. Men vad händer i höst? God only knows...


2010.

Nyår var underbart - iallafall underhållande och trevligt om inte annat. Bäst var att såt på bryggan i Sandviken och se in till stan och alla fyrverkerier vid tolvslaget. Vissa frös men det gjorde inte jag. When it's cold outside there's no need to worry 'cause I'm so warm inside. Sådetså.

Dagen har spenderats med sömn och med att förbereda ett besök av två amerikanskor imorgon kväll. På dagen spelar vi match mot dem. På kvällen ska vi till Otten med dem och två av dem ska alltså sova här hemma. Blir roligt, speciellt eftersom att jag blir alldeles mezmerised eller hur det nu stavas av att prata engelska med någon som faktiskt är native American eller native Brit eller vad det nu kan vara.

Dagen squee till det här. The Rob and the Sten firade ihop och kalla mig världens tönt men jag är glad över att bevisen äntligen finns. För att de ÄR.

Nu blir det lite mer Band of Horses och Laleh.


RSS 2.0