Down

Åh vad inte roligt det är att vara förkyld... Vaknade med världens halsont igår morse och i natt somnade jag knappt någon gång. Kanske sov i sammanlagt 3 timmar, och med det känns det inte super att jag ska börja jobba kl 15. Men jag vill ju ha mina pengar, så det är bara att stå ut. Nässprayen kommer vara nära tillhands i kassan kan jag lova.

Nu ska jag ta en liten tur med vovve. Det är ju för fasen 10 grader varmt ute, och så säger de att det ska snöa imorn..? Usch...


The end's not near, it's here

Då är det klart, det blir Peace & Love i juni för min del! The Ark, The Hives, Krunegård, Mika, Jay-Z, Fibes och många fler kommer att förgylla våra dagar 28 juni till 3 juli och jag är SÅHÄR glad att jag ska dit! Har sett de tre förstnämnda tidigare och bara att se dem är värt 1670 kronor som biljetten kostar. Galet! Men grymt kul! Patti Smith, John Fogery och andra småroliga akter. Guddars, det blir kul. Om ända Band of Horses och Regina Spektor kunde ta sig till Borlänge också....

Idag mina vänner så har jag shoppat loss (för första gången sedan innan jul, och folk säger att tjejer inte kan gå två veckor utan att shoppa...) och solat lite med Milla. Inte bokstavligen talat MED Milla för det får bara plats en person i ett solarium. Men hon hade båset bredvid, bara för att förtydliga liksom! Jag fick fräknar direkt och hur mycket jag än vill bli brun till studenten så är det smågulligt med fräknar nu i början. Tänk, det finns smink som går ut på att pricka ut fränkar i ansiktet haha. Sjukt.

Campus besöktes också och en lunchrestaurang på Kungsgatan där jag åt kyckling med tzatsiki, hur jävla gott är inte det?! Kändes betydligt bättre i magen än fisksoppan, som visserligen var gratis (och gratis är ju gott, men det gäller inte för skolmaten. Undantag: pannkakor).

Min frånvaro från bloggen förklarar jag med att jag helt enkelt inte orkar. Jag HAR tid men antingen har jag inget intressant att skriva eller så vill jag inte skriva. Facebook är en trevlig plats att hänga på också! Och Twitter, det kanske jag skaffar när jag och Freddy åker till Australien....

Nu ska jag betala räkningar och förundras hur jag alltid slösar bort pengar jättefort. Fy fasen. Puss.


"Inget konstigt alls!"

Nu har det gått långt tid sen jag bloggade senast, men tiderna är hektiska och jag behöver verkligen INTE sitta här då. Hursomhelst så såg jag "Remember Me" med Fredrika igår och jag menar allvar när jag säger följande: det var längesedan jag berördes av en film som jag berördes av den. Hela dagen igår - även när vi senasre såg på Mello! - så kunde jag inte skingra tankarna från filmens fina budskap. Visserligen är Mr RPatz med, och alla har tyvärr extremt förutfattade meningar om britten, men även om någon annan spelat Tyler Hawkins hade jag fortfarande känt mig lika tung i själen som filmen lämnade mig. Och jag bara älskar när filmer lämnar ett spår efter sig.

Vi vann en match idag, mot Katrineholm. Helt underbart. 4-1. Miss Piggy a.k.a. division 2 Syds mest kända bråkmakare fick matchstraff och jag blev ännu mer glad av det. Solen skiner (inte just nu dock, men någonstans på jorden gör den ju det) och Salem al Fakir kom tvåa, precis som jag ville! Så jag har haft en väldigt bra dag.
Tillräckligt bra för att ge er tre bilder!

Nu blir det sängen med fysikboken. Känner mig extremt omotiverad just nu. Jag vill bara sooooooova. Skönt att det är studiedag imorgon då!

I'm in adolescence

"United States of Eurasia" dånar i mina öron och jag har precis skrivit ut min lilla sammanfattning på psykologin jag har prov i på tisdag. Det har varit en helg utan plugg annars - igår spenderade jag hela dagen hos pappa och efter en skön sovmorgon idag åkte jag hem, gick 7 km i skogen som motion och sedan har jag suttit här. Det är skönt att jag slipper jobba faktiskt, även om det är trevligt med pengar. Har insett att pengar verkligen inte kan köpa tid, och tid är det mest värdefulla man har - faktiskt! Tid med varandra och tid till annat här i livet. Allt handlar om tid. Och vad tid faktiskt är får jag väl lära mig i fysik B snart anar jag....

Är inte så bra på att blogga av förklarliga skäl - jag orkar helt enkelt inte. Dock känns det väldigt bra att ha någonstans att skriva av sig då och då, och när jag har tagit lite fina kort kunna ladda upp dem. Nu är jag så pass lat så att jag knappt orkar lägga in nya bilder på datorn, he he he.... Men snart kommer lite fina nya!

Nu ska jag vänta i cirka en timme och 45 minuter på att sändningen från röda mattan ska börja, för det är ju faktiskt Oscargala inatt. See ya!

Kom ihåg mig

Is, snö, plusgrader, minusgrader, vind och lite regn också - allt detta kan du få i Norrköping! Börjar helt seriöst att lacka sönder på vädret. Gillar inte att inte kunna bestämma vad man ska ha på sig nästa dag, för att man inte vet vilket väder det ska bli, och gillar absolut inte att gå till skolan när man känner en härligt uppfriskande bris av snöblask i ansiktet hela vägen dit.
Idag är det den första mars - ska vi satsa på att snön har smält om 30 dagar?

Hade trots vädret en bra körlektion idag - det där med växellådan börjar sitta nu alltså! Hoppas att jag kan klara mitt körkort innan jag fyller 19 år, det skulle vara så härligt. Dessutom vore det härligt att kunna skicka iväg ansökan om Au Pair innan april är slut. Om jag nu ska åka, det har jag verkligen inte bestämt än... just nu finns det hur mycket som helst jag skulle kunna göra! Idag kände jag ett enormt sug efter att jobba i London ett halvår, men London är ju så nära! Jag vill ju iväg till USA, men ett helt år? Jag vill helt plöstligt inte ta studenten om redan fyra månader...

Idag har jag blivit alldeles jättesugen på att gå på bio - på fredag blir det nog Alice i Underlandet (i 3D!!!) och nästa vecka på fredag ska jag och Fredrika försöka få tag i biljetter och gå och se Robert Pattinsons nya film som heter "Remember me", och vad jag hört så ska det vara en av de bättre filmer hittills i år. Är jättesugen på att se Rob i en annan roll än Edward (även om inte det är helt fel), och han ska tydligen spela Oscars-bra i den här. Hursomhelst är han ögongodis värd pengarna! :D

r

Fast den ska sluta tragiskt och ha något med 9/11 att göra... men såna filmer gillar vi!


Nu ska jag sluta skriva det här tråkiga inlägget och göra något produktivt - gå och lägga mig!

RSS 2.0