i'm your biggest fan

Oj oj oj nu har jag suttit här alldeles för länge. Gjort klart matchbladet till cupen, pratat en massa med David om diverse, eh livsfrågor, och bara segat. Känns skönt att ännu inte ha tusentals uppgifter att göra i plugget, även om kemiboken står där i hallen....känner dock ett större sug efter Breaking Dawn. Haha.

Haft en riktigt bra dag annars med det gamla vanliga; skola, fika på stan, datorn... haha. Av någon anledning har jag inte särskilt mycket träningsvärk från första ispasset igår, men det kommer kanske imorgon. Och på tal om det måste jag packa min kära lilla lila resväska, det jag nu behöver packa ner. Har en tendens att alltid ta med mig föööör mycket saker, och när jag räknar med att handla en del nere i Barca kan det vara bra med lite extra space. Får se hur det går med det! :)

Detta blir nog mitt sista blogginlägg innan jag åker förresten, så nu får ni klara er utan mig ett tag. SMS funkar alltid och jag kan nog förmå mig att svara även när jag är i Spanien ;)

Tänkte slänga in en målande bild på hur svininfluensan sprider skräck i världen! Puss!



immortality

Det finns inga ord att beskriva Coldplay's konsert med som gör den rättvisa. Bara bilder. Slänger upp några här (några tagna med den bra kameran, några med mobilen, blev en kompromiss gällande batterierna på de två), och just det  - jag skrev några rader på GS också. Läs hääääär.



Hade hur som helst världens mest underbara helg uppe i Stockholm. Hela upplevelsen med bussfärd, tunnelbana, väntan på centralen, regn, taxi och "äntligenfårjagslängaavmigminakläderochsova"-känslan är ju bara så underbar. Jag gillade Pizza Hut trots att vi blev illamående, jag gillade köandet för det var liksom en process som man SKA gå igenom när något så underbart väntar. Jag älskade det! Så tack alla fina människor jag åkte med för den här helgen :)

Idag var det skola igen och IV-valet skissteknik och akvarell kändes väldigt bra. Att sitta och rita samtidigt som man kan prata om allt möjligt med Julia Bergstrand känns lockande. 50 poäng som ska spenderas på Lennings på måndagsmorgonar och tisdagseftermiddagar. Liten grupp, härlig lärare. I like it!

Lunchen efter biologin var 3 timmar lång för mig och Cricka som inte valt miljökunskap, så vi drog till Ica, köpte Ben&Jerry's-glass, Fanta, gick till skolan och käkade och gick ner på stan. Allt medan solen sken. Underbart.
Och vår fysiklärare Choung kan jag bara säga ett ord om: charmig. Som tusan. Fysik B känns, otroligt nog, helt okej just nu. Och det mina vänner, är inte väntat!

Idag är det förresten exakt en vecka kvar tills jag ska se Zlatan spela sin första match i La Liga för Barcelona! På lördag bär det av till Barcelona. 30 grader och solsken är verkligen inget jag säger nej till. Fredrika är ett alldeles fantastiskt sällskap också, och med pengar i fickan som jag får imorgon känns allt nästan FÖR bra.



CAMP NOU! BARCELONA! ZLATAN!

soar throat

Helvetes jäkla halsont! Kan knappt svälja, vilket betyder att jag knappt kan äta.
Nu får de fan ta och ge mig penicillin däruppe på vårdcentralen så jag blir av med det här för nu har jag gått med det i över en vecka! Gaaah jag hatar det här. Kan inte sova eller äta utan att det gör ont. Det är som att det fastnat en taggig boll i halsen. Usch, jag är depp.

Förbered er på mindre blogginlägg i framtiden förresten - har märkt att det kan bli lite problematiskt att uppdatera lika mycket i fortsättningen.... hm.

dagen

Vi har en vietnames som lärare i fysik. Han är skön, eller ja - charmig.
Jag kunde knappt sova inatt, för min hals gör så ont och jag måste gå upp tidigt för att ta prover på vårdcentralen imorgon. Inte kul.
Det blir nog inte Grönan i Stockholm, men väl en heldag att steka runt i huvudstaden!
Engelska C är det ämne jag är allra mest pepp på just nu. Glasgow, snälla Jesper?
Råa korvbitar är inte gott. Men man kan ju spendera en håltimme på stan och käka panini istället, samtidigt som David köper väska och vi flummar runt på Onoff med Krille, Max och Sara.
Definitionen av "häftad bok" känns väldigt flytande...
Nästa helg åker jag till Barcelona!


:D


don't kill the messenger

Köpte bussbiljetter idag tills i helgen, det ska bli så himla kul. I vintras kommer jag ihåg hur mamma sa att det var nio månader kvar tills konserten, but guess what - it's here now! På söndagen ska vi dessutom gå på Grönan och testa den nya karusellen Insane... säger bara att jag kommer spy. Uuusch men det ska bli kul :)

Har varit på shoppingtur idag och gjorde fynd på MQ, men jag känner att jag borde färga håret och klippa det VERY soon, för jag ser hemskt ut i det just nu. Har inte klippt mig sedan tidigt på förra halvan på 2009 och det känns... fel. När man har lite uppklippt hår som jag syns det ju rätt fort också.

Har inte så mycket mer intressant att berätta. Imorgon kväll kommer jag nog dock att ha det. Skolan börjar imorgon, sista året. Fredrika och jag pratar redan studentklänningar. Yuck. Det går för fort....

när kreativiteten flödar

...och man lämpligtvis blir sjuk en sväng, så händer det att man fastnar i att vara besatt av något. Typ, Twilight. Och det finns inget bättre sätt enligt mig att hylla det på än genom att vidda det. Så - här har ni det. Första vidden för mig på ett år. Men den blev väl ganska bra? Kommentera gärna.

Och Anna - den är till dig ;)


rob sure can sing

Ooh
Standing by a broken tree
Her hands are all twisted,
She's pointing at me,
I was damned by the light comin'
Over all as she
Spoke with a voice that,
disrupted the sky.
She said,
"Walk on over, yeah
to this bit of shade,
I will wrap you in my arms"
And hold you safe,
"Let me sign,
let me sign."

back in the old days

Kom på att det är 3 år sedan vi började nian den här kommande veckan. Allt var så annorlunda då, livet var enklare på något sätt. Och på många vis var det också bättre, men jag skulle inte vilja byta ut tiden nu med tiden då. Det är liksom bra som det är och en underbar tid att se tillbaka på.
Det är konstigt hur fort tiden går, men det känns som det var igår tjejgänget i 9C gick tillsammans till gympan. Jag, Milla, Cassandra, Angelica, Erica, Erika, Moa, Ajla och Mirela. Det var liksom.... tryggt, säkert, roligt. Det var innan alla gick olika vägar och skaffade sig nya mål. Det var när vi kunde spendera en hel NO-lektion med att diskutera bröstförstoringar med vår mentor tillika lärare Pether. Skönare och snällare snubbe får du leta efter - förmodligen är han anledningen till att jag valde NS-linjen och därigenom fick nya vänner som stått bredvid mig och stöttat mig lika mycket som mina gamla.



Anledningen till denna lilla nostalgitripp är att jag hittade en liten reklam jag och Milla gjorde i nian under tekniken. Vi gjorde en reklam för vår uppfinning "Power Shower" och töntigare tilltyg får ni gärna säga till om ni hittar.... men det var ju så roligt! Vi hade så kul! När vi åkte till Stockholm i nian, när vi satt och skvallrade om våra lärares "tåflörtar", när vi sjöng The Ark på syslöjden. Det fantastiska med 9C var att vi började som bråkiga 7B 1-2, som hade skåpen längst ner i källaren för att vi var så stökiga. Men vi slutade som en enad klass i juni för 2 år sedan och hade då våra skåp allra högst upp på tredje våningen på Ektorp. Lite symboliskt sådär.

Jag vet att jag har både vänner från den tiden och vänner jag träffat senare som läser här, så det känns som att jag både vill säga att jag inte har glömt den tiden till ni som upplevde det här med mig. Samtidigt som jag vill att alla mina senare vänner ska få reda på hur sjukt bra jag faktiskt hade det under den här tiden.
Jag glömmer det inte i första taget. :)

nueva york

Sitter och väntar på att mina toasts ska bli tillräckligt rostade och goa för att äta. Tänkte slänga in ett inlägg medan jag ändå sitter här och inte gör något... kom just hem från stan där jag var för att prata med det härliga telefonbolaget Telenor som inte alltid håller vad de lovar ;) Men självklart glömde jag att fråga det viktigaste - hur jag ska göra när jag ska till Barca - men jag och Freddy har ju samma problem så det är bara att gå ner tillsammans en annan dag.
Hittade nya snygga brillor för hundra spänn på Stadium - denna gång kommer de inte nära David, inte när han är lite ppå lyset iallafall! nävars, de andra hittade jag faktiskt på en gångväg (finder's keeper's) så att Dave tog sönder dem gjorde inte så mycket. Dom nya ser dessutom ut precis som de som R-Patz och K-Stew har på sig. Wuhuhuhu,



Verkar som om K-Stew inte verkar ta all uppståndelse så bra, och det är ju inte så konstigt när man blir så känd så fort. Hon och R-Patz skulle passa jäkligt bra ihop, även om jag inte tror att de är tillsammans eller nåt....men vad vet jag! :)

Imorgon blir det nog en sväng till pappa för lite övningskörning, men jag tvekar på att jag kommer ta mig ett steg närmare körkortet. Jag får helt enkelt rikta in mig på att ta det i vår eller sommar nästa år, har inte tid i höst. Ni kan ju bara kolla på mina fina HT och VT-scheman nästa år. Hösten ser bedrövlig ut men våren ... I think I can cope, haha. Måndagarna helt ledig är inte fy skam. 3-dagarshelger för mig alltså efter sportlovet, hurra!



Nu ska jag äta mina mackor! Sen fortsätter jag med min lilla grej. Puss.

livet är tillbaka

Äntligen har jag fått min älskade dataadapter tillbaka, wuhu! Det betyder att jag kan sitta vid msn och umgås med mina vänner på det sätt som vi ungdomar gör nu för tiden... hmmm. Iallafall så har jag börjat med en grej men det är en hemlis för jag kommer nog vara klar med det om högst en vecka. Och då kommer jag visa upp det här! :)

Idag mås det inte speciellt bra i halsen men jag har lyckats duscha, haha. Hade inte duschat sen i måndags annars. Usch. Men iallafall så mår jag lite bättre nu och nu är det bara 3 dagar kvar av lovet så här ska jag inte sitta och glo. Nej, jag ska nog träffa en och annan spelevink och dra iväg till pappa lite. Vädret är ju som det är, men men... inget att göra åt!

Nu ska jag försöka se på TV, även om det som går inte är så bra. Har ju inget att göra som sagt vilket känns exremt ovanligt! Läste ju ut trean igår så jag måste vänta tills tisdag tills jag kan läsa fyran. Så inget att göra. Men det skönt.... som tusan.


Puss.


fast

Okej, så jag har alltså läst 350 sidor i en och samma bok på mindre än två dagar. Normalt? Nej, inte för mig. Jag har fullkomligt förälskat mig i Bella och Edwards udda men helt sjukt underbara kärlekhistoria. R-Patz blir bara snyggare och snyggare. Ouch, va jobbigt det är att det inte finns vampyrer att bli kär i på riktigt...

Mår mycket bättre idag, eller mycket bättre är väl en överdrift. Febern har gått ner och öronen gör inte lika ont längre. Mne huvudet värker och i förmiddags kunde jag knappt prata. Fast.... helt ärligt så är det inte så dumt att ha en ursäkt till att inte behöva göra något alls. Bara vara, liksom. I like it.

Nu ska jag se på Vänner igen, tjoho! Tycker så synd om Joey just nu... ;) Puss.

vancouver - mina drömmars stad

Jag har ju nämnt tidigare att min största dröm just nu är att flytta till Canada efter studenten och plugga vidare. Det kanske inte är möjligt att göra det direkt, men jag har nu bestämt mig för att det är det här jag verkligen vill. Trivs jag kanske jag till och med hittar ett sätt att stanna.

Anledningen till att det just är Vancouver jag vill flytta till - tjaaa, det ligger på något sätt precis som jag vill att det ska ligga. I Canada (där det finns mkt hockey), vid klippiga berg och med sjöar och hav runt omkring, och med ett väder som passar mig. Det blir inte jättevarmt på sommaren och det regnar nästan konstant på vintern, och regnandet är jag ju ganska van vid här hemma. Dessutom pratar alla engelska vilket är exakt vad jag vill - jag vill prata engelska, det är ett så mycket bättre språk än den tråkiga svenskan.
Ja det är liksom det här jag vill. Om inte Vancouver så vill jag bo i områdena kring Klippiga bergen i Canada. That's my dream, folks!



Är det inte vackert? :)
Var skulle du vilja bo i framtiden?


not nice

Inte bara jag har fått ett virus - nu verkar det som att människor smittar datorer?! Min dator jag sitter vid nu som är vår stationära verkar ha fått något virus, eftersom den bara startar om sig själv hela tiden. Bara vips, sådär. Så har jag TUR hinner jag skriva klart det här blogginlägget, haha.

Mår lite bättre idag och det beror nog mycket på att jag sovit ut. Sömn är underskattat, så är det. Löser ganska många problem, iallafall för mig. Mamma lagar mat nu så att jag inte blir helt kraftlös av det här. Ska kura ner mig i sängen och se några filmer sen, mys mys!

Så ja, bloggar jag inte på ett tag så vet ni varför! Puss.

Tack för gulliga kommentarer på förra inlägget btw! :)

mad world

Sjuk sjuk sjuk sjuuuuuuuuuuuk. Igen igen igen igen igeeeeeeeeeen.

Varför händer det NU? När jag äntligen är ledig? Så mycket feber att jag inte ens kan läsa tredje boken. Ett skadat knä har jag också sen träningen igår. Why why whyyyyy?

Usch.

i've never been perfect, but neither have you

Well, det var en bra helg som slutade igår! Kanske glömt bort att berätta om vår utgång i fredags, men det blev riktigt lyckat och David kommer aldrig mer försöka stjäla en NT-tidning halv fyra på natten :)



I lördags (tror jag att det var, börjar känna mig som en PMS-kärring när jag inte minns sånt) begav mig jag och Älexbälex på en liten "utflykt", vad det nu gav oss. Det blev en bussfärd fram och tillbaka till Östra Husby  - för att käka pizza. Ja det låter dumt och vi är dumma. Men vi är iallafall dumma tillsammans :)

Det är så skönt att inte vara tvungen att göra saker varje dag, ni vet plugga och sånt. En känsla som håller i sig i en vecka till, kanske lite mer om jag har tur. En vecka är det kvar nu, usch vad tiden går fort. Var hos tandläkaren idag, och det gick bra, och när det var slut sa hon "ja, då ses vi om ett och ett halvt år igen då!" med ett leende. Och så tänkte jag efter - jag kanske inte ens bor kvar här om ett och ett halvt år... jag kanske inte ens bor i Sverige eller för den delen i Europa. Chansen finns att jag kanske besöker en tandläkare nästa gång i Canada. Skum känsla.

Har tränat ikväll och det känns alltid lika bra när man kommer hem och känner sig duktig. Idag blev det pizza som "proteinkick" efter all utmattning, kanske inte det bästa men det var gott iallafall.

Och just det, idag fick jag min MJ-t-shirt jag beställt från Discshop. Rätt frän, tydligen var det herrstorlekar så den är liiite för stor. Men, den blir snygg till lite fler saker man kan klä på sig! Här har jag matchat den med en randig kofta :)



En annan sak jag kommit på idag är förresten att Linkin Park är jäkligt bra.
Now I shall go and hit the shower. Puss.


hela världen är så underbar

Har haft en sjukt bra dag, liggandes vid poolen för det mesta. Läste ut andra boken i Twilight-serien - altså jag är helt besatt. Börjar med trean snarast möjligt. Sen när jag är klar med alla fyra ska jag köpa hela serien på engelska och läsa, man måste ju inte bara köra på svenska.

Förresten såg jag något så otroligt på TV igår - Darin (av alla artister) impade mig så att jag satt med munnen öppen i 2 minuter efter slutet. Helt makalöst! Grabben har gudabenådad talang! MJ skulle varit stolt, det tror jag. ;)
(meningen är att det ska ligga ett klipp från TV4 här nedanför nu...)


bara helt fantastiskt

För mer än 4 år sedan blev jag medlem på en sida som heter Lost Video Island, kort sagt; LVI. Snacka om att det var där jag lärde mig vidding och började älska det. Jag har fått många bra vänner där, bland annat en snubbe i Vancouver som heter Warren och är 2 år äldre än mig och har för det mesta samma smak gällande musik, film och tv. Att maila med honom är kul och det gör jag gärna. Kanske lite för gärna då mina mejl ofta blir långa och Warren knappt orkar svara, haha. Men iallafal!
LVI har alltid tävlingar vajre månad för alla proffsiga vidders där (vissa jobbar med filmredigiering, så visst, lite fusk, men ändå). Den här månaden föreslog vi att vi skulle hedra MJ och just nu pågår alltså en tävling på LVI där man ska vidda till MJ. Tänkte slänga in länken så kan ni spana in de två videos som kommit in - som ni ser pågår tävlingen fram tills 31 augusti så då tänker jag nog påminna er igen ;)

Tycker bara att det var så himla coolt och bra gjort av mina vänner på LVI att åta sig uppgiften. Asbra sätt att hedra MJ.

Nu ska jag lägga mig, men först en dusch ("inte lukta usch, stå högst i kurs" som Mange Schmidt hade sagt). Och lite New Moon. Edward lyser med sin frånvaro.... baaaaaaaaajs.

scary shit

Haha, spanande runt lite på måfå och hittade en svensk sida med Twilight-nyheter. Scrollade ner... och - wtf?!



Ung Kirsten Stewart?                                     Amy Diamond?

just never think

Börjar bli lite trött på att skriva att jag har jobbat så jag skippar det idag, men ni fattar nog. I nästan tre timmar har jag suttit ute idag och solat, läst och irriterat mig på de satans insekter som tycker om att krypa fram när vi minst vill ha dem. Usch, insekter är det värsta jag vet, inte ens ormar kan skrämma mig i jämförelse med dem, uuuugh. När vi var på Cypern när jag var 8 år så träffade jag på en vild äcklig hårig svart spindel utanför hotellrummet (jag väckte nog halva ön med mitt skrik), tror att det är det som sitter kvar.

Aaaaaanyway, nu sitter jag ensam här hemma och inte gör något, väntar bara på att jag ska kunna spara ner en grej jag jobbat med, vilket påminner mig om att jag ska sätta igång med matchbladen till cupen nu. Fy vad jag hamnar efter när jag slappnar av men ibland är det väl bra att jag KAN slappna av.

Nähä nähä, ska nog slänga mig en stund framför tv'n nu, blir nog inte intressantare än såhär för tillfället :D

let me take a bite

Idag har jag jobbat igen, från 8 till 16 och det gick förvånansvärt fort. Ibland känns det ltie som att man lever i en film när man kan gå in på toan på Ica, slänga av sig sina jobbarkläder och ta ur tofsen, borsta igenom håret, tvätta ansiktet, sminka sig, sätta på sig lite snyggare kläder och dra ut i soskenet som en helt annan människa sett utifrån. Mmmm.
Gick en sväng på stan och hittade lite fina saker på H&M - men usch, det var länge sedan jag handlade för så mycket på samma gång när det gäller kläder. Meeeen något ska man väl få unna sig när man jobbar som en idiot? ;)

Efter en sväng på gymet med Fredrika (#¤(&/¤%&¤(/&%%¤&/¤ vad jag längtar tills vi ska till Barcelona!) åkte jag hem och sen dess inte gjort så mycket. Tänk va skönt det kan vara att inte behöva göra något. Jag undrar dock var min sladd till min bärbara dator tagit vägen? Den datorn behöver jag för mina systemkamerabilder för den är snabbare än den här som är i vardsagsrummet. Aja. Allt löser sig!

Sjöng lite till Michael Jackson medan jag städade förut, det är ju helt underbart att dansa lite för sig själv där i rummet! Nu ska jag skriva klart och lägga mig i sängen och läsa Twilight, kommer nog börja på tvåan ikväll :) Fast tänkte bjuda på lite bilder från mitt röda rum. Jag tycker det är så skönt att bara stänga in sig på rummet ibland, lyssna på musik, läsa, se på tv eller bara sova. Vara för sig själv, det gillar jag faktiskt.



fick bara lust


life style yes

Jag börjar smått fatta att min blogg kanske inte är såkul att läsa. Jag har svårt att hejda mig när jag skriver och helt ärligt blir det ju fan 40 rader varje gång jag skriver. Jag kanske bara borde finna mig i att man inte behöver skriva AS intressanta saker. Eller ehm det kanske de inte är iallafall. Men suck! Jag ska skärpa mig! ;)

Jag kan berätta att min satans förkylning håller på att bli liiiite bättte. Men, faktum är att jag har märkt att det är bra att jag blir sjuk ibland. Jag tar det lite lugnare och ägnar mig åt saker jag annars inte tänker på att göra, till exempel läsning! :) För att jag ska fastna i en bok krävs det mycket och jag var ganska skeptisk till att påbörja en fyrologi (eller vad det nu heter, kvartett?) men jag har verkligen fastnat i Twilight-serien. Eller ja, första boken, men jag tror inte att det andra är sämre precis. Imorgon kommer Milla med andra delen - här läst typ 400 sidor på 3 dagar! Never ever happened before kan jag säga! :) Så kort sagt: i någonting ont kommer alltid någonting gott.

Hade en okej kväll på Ica igen, känns helt omöjligt att det är 5 hela dagar i rad kvar innan jag kan känna mig klar med sommarjobbet den här gången. På fredag kväll ska vi alla gå ut för Gustav fyller år och David gjorde det förra veckan, så vi ska dra på en Hugos. Det som är bra med människorna jag umgås med är att de inte blir drägligt fulla jämt och det tycker jag är bra och annorlunda. Sjukt skönt att det finns folk som inte bara är ute efter att bli fulla. Det är hemskt ,med såna, eller ja mer sorgligt. Usch....

I veckan som kommer, tja - jag har inget planerat riktigt förutom jobb och sånt, vilken är skönt som tusan. Och just et lite Twilight blir det nog. Hehe.

Förresten fick Anna mig att fundera på att om jag skulle tatuera in något med MJ, vad skulle det då vara? Ja alltså det kanske inte händer, men nu har jag kommit fram till att det finns en mening han har sagt som säger mycket. Och det skulle jag kunna tänka mig att tatuera in;

"If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with."

cook

Alexandra verkar gilla folk som varit med i American Idol. Då ska hon titta på det här. Ni andra också. Den här snubben har inte slagit i Europa än men snacka om röst. Och sådär ser typ min drömkille ut. Kanske för att jag varit kär i David Cook i ett år nu, men men. Kolla bara....




halo

Jag har börjat läsa Twilight! Jepp, min kära Camilla övertygade mig om att börja. När hon sveper 3 böcker på några veckor måste det vara bra. So here I am, två dagar efter att jag började läsa och jag har redan läst halva boken som väl är cirka 400 sidor. Jag kommer ihåg att jag såg filmen och var helt hänförd av hur intensiv och ångande den var, alltså - och jag snackar inte bara om Rob Pattinson här - det var helt klart ett tag sedan jag hade sett en film som aldrig "tog en paus". Hundra rakt igenom. Och snacka om att boken är precis likadan, fast bättre! Inte för att filmen är dålig dock... jag längtar tills New Moon komer ut. Sitta där i biomörkret och stirra på Pattinson och bli kär. Ahhwww....

En film jag vill se snart på bio är dock Sommaren med Göran, den verkar bra. Hade förresten filmmaraton med Camilla när jag var där ute; vi hann med "The Ninth Gate", "P.S. I love you", "Maid in Manhattan" och "Runaway Bride". Ingen av dem hade jag sett förut, trots att de sistnämnda har funnits i ett par år. Anyway så var "P.S. I love you" SJUKT BRA!!! Vilken feel-good-movie! Och av någon konstig anledning satt jag och Milla och dreglade över en 35-årig irländare där i TV-rutan... Se den!

Idag har jag annars bara snörvlat, under större delen av dagen på jobbet dårå - får se om det blir gym med Molly imorgon, känns ganska avlägset när jag inte kan andas genom näsan trots cirka 50 sprayduschar i vardera näsborre. Dåligt hör jag också. Yuck.

Nej, en bra sysselsättning är läsning. Eller TV-tittande. Eller nåt i den stilen. Jag har ju helt enkelt lov, man behöver inte planera allt då.

RSS 2.0