Premiär

Nej vetnivad. Jag tror minsann att jag ska ta bort den här bloggen nu. Vet inte om jag ska ta bort den eller bara sluta skriva i den. Kanske det senare. Livet tar andra vändningar nu och jag har ingen lust eller tid att skriva längre. Det kan ju iochförsig ändras, men för nu, ha det gött. Den här glada tjejen ska ta sig ut på en promenad i Lund nu. Cheers och puss.

Friiiiiiiiiiiiiiiisan

Around the world

Har precis bokat en flygresa till Berlin. FLYGRESA! Jag är ju tamefan tokig som sätter mig på ett plan utomlands efter det senaste årets händelser. Men jag hopaps och tror att det inte ska vara någon risk för flygplansexplosioner, terrorbomber, naturkatastrofer osv osv när jag rör mig utomlands numera. Fått en del av den varan kan man säga.

Och flygplan var det ja, är fortfarande i ledsamt mode efter att man fick reda på att Liv dött i en flygolycka. Det blev värre när jag läste hans blogg från Ryssland från förra vintern. Man förstår vilken skön kille det var och vilken underbar person det är som nu saknas. Alla människoliv som tas på detta sättet är värda att sörja... Men man blir mer berörd av vissa. Om ni vill skratta lite, gå in och läs lite på hans korta men underhållande blogg http://stefanliv.blogspot.com/ .


Rest in peace, Liv....


They were catching deer, we're catching viruses

Hemsk jäkla dag idag som blev så på grund av att bästa Stefan Liv tillsammans med sitt ryska lag dog i en flygkrasch. Det har varit snålblåst och regn hela dagen i Lund, men jag måste säga att det var en ljusglimt när jag lycakdes hitta en cykel idag! En lapp och den var min, glad att jag kan cykla numera, att gå sinte bra, blir så lätt överkörd av alla andra cyklande i denna stad. Gjort lite av mina uppgifter som ska vara inne på fredag, men peppat Danmarksresa imorgon (utan explosioner osv osv). Imorse vaknade jag och kände mig så dåsig att jag trodde att jag fått influensa, men med Panodil och lite vilja fungerade det att dra iväg mot A-huset.

Igår unnade jag mig shopping och fixade bland annat ett par svarta jeans, tänk att ett basplagg kan göra att garderoben känns så mycket större. Borde gå och försöka hitta en bra klänning tills på lördag då det är sittningen igen på skolan följt av en sväng till Heartland, första riktiga utgången här i Lundastaden!

Och nu ska jag sova, länge. Puss

På chartern red frugan dromedar, fast jag fick kamel

Dags att ifrågasätta det dumma valet att tona håret mörkare, en halvt om halvt impulsaktig handling innan jag flyttade hit. Tittar igenom bilder och bara längtar efter att ha ljust hår igen. Varför gjorde jag så? Buä, känner mig blek i denna frisyr. Men ska till frisören på fredag och då ska det bli finare i nyllet. Mye finare!

Har egentligen mycket att skriva om men det är så pass mycket att det inte går att skriva ner. Kan till exempel skriva ett helt inlägg om hur jag i en frigolitbyggd lila farkost hoppade ner från en ramp ner i Helsingborgs hamnvatten i lördags och sedna hamnade på en bra stor krog. Osv osv. Istället bokade jag hembiljetter till Norrpan/Sörping den 30 september och stannar över helgen, förhoppningsvis kan jag vara med mina vänner och min familj såpass mycket att de blir lika insatta som jag i detta börja-plugga-kaos som råder. Eller kaos, det är mer oordning kan man väl säga. Fast när vi idag fick jobba själva i ritsalen med en ritningsinlämning kändes det som att man hittat hem, iallafal gällande utbildning :) Är så grymt glad och tacksam fortfarande över detta. Luncha med nya människor varje dag och hitta nya möjligheter, jag gillart! Blev dock en lätt shoppingtur på lunchen ner efter redskap och vi som inte har så mycket kurslitteratur har istället mycket redskap/verktyg, till exempel en rulle papper som gick på 200 kr idag, härligt härligt!

Nu har jag fixat upp min Ikea-lampa och nu ska jag tända den, ta in hur mysigt mitt rum är, och sen sova. Imorgon har vi verkstadsintro, lite som träslöjd! :) Puss o kram!

RSS 2.0