"Kubbar, kubbar, kubbar!"

Jag och Alexandra har just bevittnat den fjärde deltävlingen i Melodifestivalen 2010. Sibel gick inte alls vidare, Anna Bergendahl kunde knappt stå upp och Peter Jöback hade väldigt tajta brallor på sig. Det var väl sådär "bra" som det hittills varit. Jag säger bara att Salem och Darin är mina favoriter hittills, sen får det väl gå som det går. Skiter nästan fullständigt i vem som vinner, då den bara får åka till Oslo och tävla om en sistaplats. Kul.

Något om är roligt är däremot Solsidan i TV4. Tittade för första gången på det igår och höll på att skratta så mycket att jag ramlade av soffan. Felix Herngren är helt GENIAL i sin roll, och då han skrivit allt är det beundransvärt vad han lyckas med! Kära Henrik Dorsin spelar en jobbig granne vid namn Ove. Helt galet kul. Kolla själva!

 


Nu blir det sängen! Hoppas att denna natt inte blir lika sömnlös som den förra pga. armhålorna. Men nu är jag så trött så jag knappt kan skriva längre. Då borde jag sova gott. Puss.


104 days to go

Har skrivit ner i min almanacka exakt hur många dagar (inte skoldagar, DAGAR) det är kvar tills vi står framför De Geers fina byggnad och inte kan texten till studentsången för att vi befinner oss i total eufori. Det är så jag hoppas att det blir iallafall!
Hur som helst har jag varit väligt tjejig idag och beställt min studentklänning. Jag tänker iallafall få hem den och testa, jag har nämligen letat efter precis en sån här och när jag fick lön igår kunde inget stoppa mig, haha.

f

Vad tycker ni? Man kan ta bort rämmarna och bältet om man vill, får se hur det blir med den saken. Tyckte om modellen och spetsen väldigt mycket - man ska ju försöka köra på stilrent när det är student!

Nu ska jag ta tag i psykologin som jag skjutit upp alldeles för länge.
Detet, jaget och överjaget - here I come!


Amerikaniserat svenskt

Jag ska börja läsa Stieg Larssons Millennium-triologi så får jag får chansen att göra det ostört från plugg och teoriböcker. Vilket kan ta ett tag - fram till sommaren, typ.... Men hur som helst så är den adapterade triologin, speciellt den första och sista filmen, förmodligen de bästa svenska filmer jag har sett. Och självklart är ju filmerna och böckerna en megasuccé, inte bara i Europa utan även i USA. Och eftersom amerikanarna inte riktigt gillar främmande språk och annat som kan vara det minsta svårt att förstå, så ska man göra en egen version. Producent är Scott Rudin, som ligger bakom ganska många bra filmer, te.x. "No country for old men" och "Revolutionairy road" (den sistnämnda var tydligen bra i kritikernas ögon, jag pallade inte att se hela. Weird, I tell you) vilket ju talar för bra produktion och bra manus, etc.
Men det är synd att Noomi Rapaces skådespeleri inte får blända även mainstreamtittarna i USA. Å andra sidan kan vi slippa att visa upp Nyqvist, som i andra filmer är en riktigt bra skådis, men inte särskilt mycket så i Millennium.

Hur som helst ska den svenska versionen gå upp på ett fåtal amerikanska biografer om någon månad och ikväll spanade jag in trailern som just nu rullar inför premiären den 19 mars. Det är lite halvt om halvt läskigt hur inte ETT ENDA svenskt ord uttalas i den omgjorda trailern. Och gosh, vad creepy den där rösten är! Anyway, här är trailern. Hoppas att den inte avskräcker allt för många till att gå och se den.





Och sen kommer vi till den trailern jag faktiskt tycker om - den till "The Runaways", som går upp samma dag som ovannämnda film i USA. Det finns fler anledningar till att jag vill se den här än att Kristen Stewart kissar på en elgitarr och tuggar tuggummi lite snyggt. De flesta "based on a true story"-filmer med halvbra skådisar i är jag rätt så svag för. Dakota Fanning är inte dålig, KStew är det verkligen inte. Och på något sätt relaterar jag till ämnet - att bandet var det första kvinnliga rockbandet att slå igenom och krossa alla fördomar mot att tjejer inte kunde. Ungefär som damkronorna några gånger gjort (men inte lyckades med ikväll dock).

Här är trailern, och jag hoppas verkligen att filmen kommer till Sverige!



This time baby, I'll be bulletproof

Vilken dag! Har inte gjort något bra, haha. Försökte ta tag i projektarbetet, men det enda jag gjort är att läsa igenom vad jag, David och Max har framför oss, vilket är en JÄVLA MASSA JOBB. Haha. Började lite smått på en källförteckning men utan alla papper som just nu ligger i herr Lindegrens skåp så är det ganska svårt, då personen i fråga är i Italien och utlöser laviner. Så jag får helt enkelt ha det som ursäkt när jag inte arbetar så mycket med projektet denna vecka. Men vi har ju ytterligare 11 härliga dagar på oss! He he he.

Imorgon ska jag och Milla vara jätteproduktiva och ta en hel del flugor i samma smäll - vi ska plugga, hon ska prova balklänning, jag ska köpa järntabletter på apoteket - och njuta av det faktum att ytterligare några tusenlappar ramlar in på mitt konto imorgon. Och igår slog det mig att det är rätt galet att jag jobbat på Ica i mer än tre år nu. Tre år och två månader för att vara ganska exakt. Det är alltså 38 månader, 38 lönespecifikationer och ett tusental injobbade timmar jag har bakom mig. Och tänk att jag kan säga till mina framtida barn (för det hoppas jag att jag får) att jag började jobba redan när jag var 15 år. Galet galet galet.

Och La Roux ger mig BWO-vibbar, fast på ett bra sätt faktiskt. Även om jag ser Bard hoppandes upp och ner vid en keyboard är "Bulletproof" helt magiskt bra. Var bara tvungen att säga det! Puss.

Undisclosed desires

Har ju skrivit Sibels dagbok för Poplight.se de senaste två veckorna, och igår skrev jag ihop ett tredje inlägg efter ännu ett trevligt samtal med Miss Redzep. Vi pratade snö, Mello och så blev hon som så många andra förundrad över min unga ålder... antar att jag är ganska mogen av mig, haha. Anyway, läs det gärna här - tycker att jag skrev det ganska bra faktiskt.

Har annars spenderat hela helgen och de två första dagarna på denna vecka till att jobba på ICA. Jag ser fram emot en fet paycheck i mars! Idag hann jag dessutom med att vara produktiv och begav mig till min snygging Milla nere i Ektorp för lite matteplugg på förmiddagen-dagen. Av någon anledning börjar matte E kännas överkomligt, men får nog vänta på att jag ens förstår vad C-uppgifterna handlar om, haha.
Efter en väntan på bussen gick jag med musik i öronen till jobbet, och fasen vad Muse är helt underbart bisarrt bra. Kommer ihåg när jag hörde "Stockholm Syndrome" första gången runt 2005 och tyckte att de var sådär, men vid närmare lyssningar efter det har de bara växt i mina ögon. Börjar bli ett av mina många många många favoritband! Idag har jag repeatat "Undisclosed desires", spotifya den!

Min stackars systemkamera kände sig övergiven och oälskad, så igår tog jag med mig min lilla skönhet ut i den fina vackra vinterdagen för lite bilder. Tänk att det är ett år sedan jag införskaffade mig det jag så länge hade längtat efter, plus att jag tack vare mormor kunde skaffa en bärbar dator också. Jag fullkomligt älskar dem, tillsammans med min iPod och min mobil är det nog de bästa köpen jag har gjort i mitt liv. Men, här har ni bilderna iallafall! Tråkigt nog kunde jag inte gå så långt att alla hus i närheten "försvann" för lite vackra naturbilder, då vovve var med mig. Sen var det kallt så in i helvete också, och mina fingrar pallade inte att anstränga sig för bildernas skull. Bättre lycka nästa gång!

(Och ja, de är photoshoppade till viss del, haha)

d

t

776

54


Nu ska jag gå och lägga mig och drömma lite Eclipse-drömmar. Trailern släpps den 12 mars! Och då är det tekniskt sett vår - kära snö, bärja smälta nu! Puss!

Darin får mig nästan att gråta - something is wrong!

Vet inte hur det kommer sig, men en minut av Darins "You're out of my life" har precis fått små tårar att bilas i mina ögon. Det är en enkel text och en ganska enkel melodi - men människan Darin, som jag aldrig riktigt förstått storheten hos, sjunger med en magisk röst och levererar en helt gigantisk känsla genom den. Jag missar dock Melodifestivalen ikväll, så jag får inte se Darins framträdande. Men jag kan nog med säkerhet säga att Darin går hela vägen. Till Oslo, förhoppningsvis.

Och anledningen till att jag inte ser det? Jo, jag ska jobba. 15-22 idag och 8-15 imorgon. Detta JÄVLA väder som vägrar ge med sig får mig dock att tvivla på att jag kan ta mig dit i tid imorgon bitti. Fy farao.

Vi får se om jag kommer hem ikväll ens...

Boo yah

Såg precis Sverige spela en ganska tråkig match mot Vitryssland (a.k.a. Belarus för oss som kan engelska, men för Charlotte Perrelli hette det en gång White Russia...). Jag kommer ihåg matchen 2002 som om det vore igår - fast det är 8 år sedan. Vissa saker sitter i antar jag. Just nu känns det ganska obetydligt då vi sedan dess vunnit både VM och OS och verkligen visat att vi är bättre än en 4-3-förlust i en kvartsfinal mot en gammal Sovjetnation. SÅ HEJA TRE KRONOR!

Anna Haag tog visst OS-silver ikväll också! Grattis grattis! Det känns ändå som att Sverige inte är så såligt som jag trodde när det kommer till OS. Några 14 medaljer som 2006 lär det ju inte bli iår (kan ni fatta att vi tog 7 guld förra OS:et?!) men det får man ta. Vi har ju alltid minnen =)

Idag har jag varit tillbaka i skolan, men som vanligt känns det knappt som att man går i skolan. Har kommit ikapp med matten nu och på fysiken börjar jag fatta lite grann iallafall. Imorgon ska jag börja sammanfatta psykologin... kan ni förstå hur jag läser 4 kurser, varav jag har prov i tre av dem inom en vecka efter lovet?! Hur lyckas lärarna planera så extremt bra? Fy. Min lilla studiemotivation är som ni kanske märker inte på topp...

Meeeeeeeeeeeeen idag fick jag min studentmössa!!! Det känns konstigt att få den nu, som sagt, men ändå kul att kunna posa i den här hemma, haha. Fick ett fint kristallglas med mitt namn ingraverat, men de hade glömt att lägga ner en smaragdgrön krokard, min studentpenna och min tuta. Så det blir att maila ABC-gruppen och be dem skicka det.





Well...

...I'm alive! And healthy? Yeah, maybe.

Hade en trots omständigheterna väldigt bra dag igår på Proxima i Motala. Alla sjuksköterskor var otroligt gulliga och svarade på alla mina frågor och tog hand om mig på ett galet fint sätt. Narkosen var nog bland det konstigaste jag varit med om - det går inte att beskriva med ord hur det kändes. Men skönt, det kan jag säga att det var, haha. Kort sagt: de som jobbar på dagkirurgin på Proxima i Motala har verkligen gjort att jag fått tillbaka tron på den svenska sjukvården. Tack!

Intervjuade Sibel på kvällen - den kvinnan är fasen riktigt intressant. Blir en ny intervju på söndag. Yay.

Idag har jag mest tagit det lugnt och längtat efter min studentmössa som jag ska hämta ut imorgon! Hihi, det känns att det är på riktigt nu, det här med studenten. Kommer knappt ihåg hur den ser ut, haha, men det blir säkert jättefin. Hade dock velat ha resten av paketet jag beställde, bland annat en collegetröja med trycket "Student 2010" på. Varför kan vi inte få dem nu?! Suck. Mössan lär ju ändå bara ligga här hemma tills 2 juni då mösspåtagningen är. Kkäderna kan man ju faktiskt gå omkring i. Aja, de kommer väl!

Roligare än så här blir det inte - ska slänga mig in i duschen och försöka tvätta håret. Har kvar mina förband under armarna, och kommer ha det i 9 dagar till, så det blir en liten utmaning. Hoppas bara att de inte börjar lukta, och jag vill verkligen inte att det ska bli en infektion heller. Får jag feber får jag helt enkelt se upp.

Puss och god natt nu.


That is where I'll go

En helt galen dag i Romme har förflutit alldeles perfekt. Inga större vurpor och med en del träningsvärk i benen lär jag vakna upp imorgon rejält utvilad - sov knappt någonting inatt nämligen. Gick ju för fasen upp vid 5 - det går ju bara inte att somna när man VET att man ska upp tidigt! Suck...

Imorgon blir det så operation, och lite scary är det självklart. Narkos och grejer. Vad jag hört ska hela företeelsen dock vara ganska behaglig, men det är nog inte det jag är så oroad för. Jag hatar tanken på att någon ska skära i mig och vara helt utom kontroll över vad som händer. Men det ger sig nog. Hoppas bara att ärren inte syns så mycket (tänker på studentbilderna speciellt mycket...)

Apropå onsdag. Ska intervjua Sibel imorgon, igen. Börjar dock få lite idétorka vad det gäller intressanta frågor att ställa - har en del jag vill spara till nästa vecka, men samtidigt vill jag ju inte vara tråkig och BARA fråga om vad hon gör om dagarna. Tips?

s


Puss o kram på er! Och om jag aldrig vaknar upp efter narkosen imorgon (MAN VET JU ALDRIG) så vill jag bara säga att mina vänner är helt underbara. Love you all!


Bilder

Har haft en seg måndag igen. Är lite halvoff mer plugget - behöver nog plugga mer än vad jag gör just nu, har helt enkelt tappat suget :( Skrev dock en i mitt tyckte bra engelskauppsats om sinnesjuka människor till tonerna av Massive Attack igår, och då kände jag mig produktiv.

Körlektion imorse sen, som gick halvbra. Är inte alls bra på att köra bil, haha. Den här gången körde jag lite för fort, och har inte fattat det där med kopplingen än. Suck. Men det ger sig! Haha. Hängde sedan med Glenn och Alexandra större delen av dagen. Fin fint. Men segt att inte orka plugga haha.

Bilder ska ju tydligen säga mer än tusen ord, och visst, jag kan hålla med. Eftersom är lite seg på att skriva så kan jag posta lite bilder som jag tagit i helgen.

g
Fick ett par snygga Converse av pappa som han köpt i USA - sjukt coola!

g
Vovve var lika söt som alltid, när jag och pappa var ute hos farmor och farfar.

g
Och pappa lyckades fastna med traktorn i en snödriva ....

g
Och så här ser det ut utanför min port, lite småjobbigt sådär att de knappt saltar! Men mysigt med snö...


Happy Valentine's Day

Från en som aldrig spenderat den här dagen med någon av det motsatta könet, haha. Inte är jag ledsen för det dock - när Mr Right visar sig så blir det säkert bra! Men grattis till alla ni som har någon. (Annars fastnar jag helst i förnekelse i stil med Ica-Stig: "Det är bara påhitt, till för att sälja grejer")

Har förlorat en match idag, 3-4 blev det men jag kämpade som tusan och tyckte att jag spelade bra emellanåt när jag fick chansen att spela bra. På onsdag blir det operation för moi och jag måste nog ringa lagledaren, vet inte riktigt om han har koll på att min frånvaro kommer lysa under de kommande veckorna.

Blev dock väldigt glad när jag kom hem och de har släppt massor av bilder från Eclipse... och alla är på RPatz och KStew. Självklart, idag! Hade jag någon att pussa nu (förutom min hund, blir lite jobbigt och bokstavligen talat äckligt) så skulle jag pussa den nu. Det är bara så fint med kärlek!


tt

Grab your binoculars, come follow me

Har haft en utomordentligt fin dag idag! Började med att jag var försenad till körlektionen på grund av att pappa och jag fastnade i bilkö på väg från Sörping in till stan - som tur var så påverkade det mig knappt och jag rullade iväg säkert och fint. Det var kul det här gången, vädret var bra och jag kunde se alla skyltar och känner igen att det är på g... någon gång ska jag väl klara det där körkortet!!

Hade två lektioner och drog sen hem. Nu har jag väntat på att Sibel ska ringa till mig för att jag ska göra en serie små intervjuer med henne inför Melodifestivalen åt poplight.se - de jag tidigare har skrivit/fotograferat/photoshoppat för. Ska bli roligt! Men hon har inte ringt än så jag får se när det blir av.

Tänkte bege mig ut på en promenad och fota förut men det är ju så JÄKLA kallt! Kan det inte vara sluta vara vinter snart? Spola gärna fram till april, maj nån gång, så man kan gå med vårjacka och solglasögon och bara njuta av vädret. Just nu är det ju snö på varenda kvadratcentimeter av trottoarerna. Kommer knappt fram. Gah.

Well anyway, har fått min nya mobil idag och det känns väl sådär att jag inte kunde hitta N79'an. Förstår nu hur bra den faktiskt var när jag kollar runt på den nya. Varför varför VARFÖR tappade jag den?! De säger ju att allt händer av en anledning, men detta förstår jag verkligen inte. Skit! Aja. Fin är den nya mobilen iallafall.

Nu ska jag plugga fysik igen. Induktion my ass.


Ny mobil - igen...

Klantarslet har beställt en mobil igen, och denna gång ska den INTE tappas! Från början var det tänkt att jag skulle ha min iPhone som jag beställde, men efter mycket funderande och velande så tycker jag inte att jag är cut out för att ha en så värdefull mobiltelefon. Jag tappar den hela tiden och lever i princip med att smsa... Då är en touchtelefon inte det bästa kanske.


Så vad tycks? Vissa verkar hata Nokia, men jag gillar!


Sitter förresten och ser på American Idol... stackars människor som inte inser att de sjunger kasst och skämmer ut sig för hela världen. Suck....

Nu är det sängen och en engelskalektion kl 10.20 imorgon. And that's it. Ledig. Hejdå.

Ge mig en paus

Det går för snabbt, det här! Körkortet känns ganska långt bort och om jag ska hinna få det innan april måste jag minsann ligga i nu alltså... Teorin är en baggis, men man ska ju kunna köra också! Ingen underbar kärlektion idag precis, känner mig bara urkass på allt efter det där. Usch. Nya tag på torsdag.

Ingen lektion idag, som vanligt, men jag gjorde lite matte E-tal ändå och kände mig ganska duktig. Har inte precis gjort så mycket plugg hittills och det känns inte alls bra att tappa så mycket. Vet inte om det är så att jag inte kommer igång med saker och ting, eller om jag helt enkelt prioriterar annat? Tiden fram tills studenten känns tragglig och lång men samtidigt försöker jag iallafall njuta av tiden. Kommer ju för fasen sakna alla härliga människor jag har i skolan. Det är faktiskt sant - plugget kommer jag inte sakna, men jag kommer längta sönder mig efter alla om jag faktiskt åker till USA i höst. Usch, hur ska jag kunna bestämma mig till slut?

Salem al Fakir var förresten alldeles underbar i lördags - kanske sa det senast, men... I somras såg jag ju honom på Munken och hade ju massa videoklipp kvar från det i min gamla mobil som jag tappade (FAN FAN FAN, igen!!), så jag hade gärna kollat på dem nu som en reminder. Alltså, usch vad dålig jag känner mig idag. Varje gång jag påminns om min stackars mobil jag tappade så dyker jag ner i ett djupt mörker, haha....
Idag är ingen bra dag helt enkelt!!

But I better keep on walking...

 


Life In Technicolor

Härligt att vi är inne i lite Mello-tider igen, även om inte alla gillar det. Det hör ju ändå till svensk tradition på något sätt. Finns hur många som helst som hatar tävlingen, men lika fan så sitter nästan 4 miljoner människor och tittar på finalen ändå. Det är något med det. Förinspelade instrument, banala texter och B-skådisar från Hollywood? Japp. Tur att Salem al Fakir ändå gav allt lite kvalité igår.

Hemma från en sjukt lång dag som tärt på mitt stackars huvud, det kan faktiskt ramla av vilken sekund som helst. Match uppe i Eskilstuna (förlust) och en sväng på Hästenmatchen (förlust). Med andra ord inte den bästa hockeydagen för mig, men det var skoj. Nu vill jag bara sova i min säng men som vanligt ska jag sitta här och häcka i någon timme innan jag verkligen går iväg. Men Coldplay är ju bara så bra och jag bara älskar Spotify. "Life in technicolor" ger mig minnen från sommarens bästa kväll... mmm!




Fredrika vill hitta en balklänning och jag är evigt tacksam till Åsa som tagit på sig jobbet att sy upp en alldeles egen klänning åt mig - det sparar mig mycket tid och pengar faktiskt. Finns ju för fasen inga snygga klänningar här i stan! Och är det snygga så får man den för den nätta summan av runt 3000 kronor, vilket jag själv känner är liiiite för mycket va? Har designat min egen i lite tidlös stil, tror att det blir en mörkblå kreation =) Vad ska ni ha för balklänning om ni ska på balen?


Har väntat sönder mig på min iPhone som skulle kommit den här veckan. Ska den komma så får den gärna komma tidigast på torsdag, för då får jag en månad gratis betalning, haha. Så fort jag fått pengar från herr Ornefalk ska en ny mobil inhandlas (han ska ta iPhonen, har insett att mitt eget behov av en är ganska obefintligt) och DET BEHÖVS kan jag säga! Det är egentligen lite läskigt hur beroende jag har blivit av mobilen...
Visst, jag smsar mycket, men har ni aldrig tänkt tänken "hur gjorde de när man inte hade mobil?" när man t.ex. letar efter någon i en folkmassa? Jag tycker att det är sjukt!

Imorgon blir det körlektion i den fantastiska snön som fortfarande ligger kvar på marken. En eloge till Norrköpings kommun för sitt arbete med att ploga snö där det behövs!

[/ironi].

30 juni, nu tack.

Är säkert lite störd i huvudet som sitter halv elva en onsdagkväll och bloggar. Jag behöver egentligen duscha innan jag lägger mig, men det löser sig nog. Fick bara lust att skriva om Eclipse, tredje Twilight. Och vill ni inte läsa, så gör inte det då, haha. Men nu när Oscarsnomineringarna precis kommit ut känner jag för att slå ett slag för att trean kan överträffa mångas förväntningar, speciellt efter att tvåan nog inte var lika bra som iallafall jag hade hoppats att den skulle vara.

- David Slade är den nya regissören, mastermind för verklighetstrogna skräckfilmer med ett grymt sinne för vackra bilder. Han kan säkert göra mer med skådisarnas insatser än de andra två kunde. Stewart är ju för fasen en av de bästa unga skådespelerskorna som finns, hon kommer egentligen inte till sin rätt i den här serien. But anyway. Hoppas Slade gör sitt jobb! Trailern till Hard Candy kanske ger er en bild av hur Slade gör sina filmer med realistiska. Check it out.

- Howard Shore gör musiken! Alltså THE Howard Shore, som gjorde den alldeles fantastiska Sagan om Ringen-musiken som jag lyssnar på lite då och då. Tänk hur mycket musiken egentligen gör i Ringen-triologin! Förhoppningsvis kan Shore bidra med lika mycket till Eclipse. Här är ett exempel!!

- "The storyline" är så mycket bättre. Tror att killarna kommer gilla Eclipse betydligt mer än innan, samtidigt som det förmodligen kommer att vara mer romantiskt än tidigare :)

- På sommaren gillar människor att gå på bio... Så kanske blir Eclipse ännu mer hypad än NM? Vi får hoppas på en trailer snart iallafall!


Nu ska jag hoppa in i duschen! Resten av veckan bjuder på allt möjligt, men jag hoppas att SNÖN slutar falla ner snart. Det skulle göra mitt liv lite lättare faktiskt...


Nu då?

Okej, nu har jag gjort om lite, förhoppningsvis syns det den här gången också! Kommentera please? =)

Snöigt värre idag by the way, börjar undra om det vi upplever är världens undergång. Det känns inte så bra med snö längre, som det gjorde förr i tiden. Sitter hur som helst hemma nu med en del plugg att göra, fast det är inte alls lika mycket som det en gång var. Har börjat lägga mig lite på latsidan när det gäller det där. "The talented mr. Ripley" ska jag gräva ner mig i nu, jippie!

En annan irriterande grej med snön, förutom att det ligger i vägen, är att varken busstrafiken eller posten kommer och går som den ska. Hade sett fram emot att öppna ett paket innehållandes Keane och U2 idag, men icke! Vädret har tagit över! Så istället ska jag trösta mig med sjätte säsongen av Lost, eller iallafall det första avsnittet...it's the beginning of the end!!


Och ni som säger att ni inte följer Lost för att ni inte fattar - DUH! Man måste ha följt det från början. Så värt det nu när allt ska få sin upplösning. Och dessutom kanske ni bara är tröga, mihihih. Punkt.

Nu måste jag hitta skjuts till träningen ikväll. Kan ju inte precis cykla.


new design

Gör om lite på bloggen, har ny design, ja, jag orkar inte pyssla mer. Skulle duschat för länge sen ju! Aja, puss!

RSS 2.0