just det

...den här ön ska vi åka till förresten! :)
19 oktober, wuhu!
 åhådå.

idag kom värsta molnet och bara dundrade loss när det var som allra soligast. helt sjukt. men livet kan vända så himla, himla fort.
precis som vädret antar jag....
ibland känner man nog inte sina vänner eller sin släkt. alltså, man kan bli lite småchockad över vissa saker som man får höra om. jag tänker jämt att jag inte har ett liv; ingen pojkvän, aldrig jättefyllefester (fast det behöver jag iallafall inte), ingen person som jag verkligen verkligen känner att jag känner till hundra procent.
hursomhelst vet jag att den enda man kan lita på - i alla situationer, överallt - är sig själv. det var som min farmor sa, "kom ihåg att DU är källan till allt som händer i DITT liv". svårt att förstå, för liksom... om en rattfyllerist kör över mig imorgon på gatan så är det väl inte mitt fel att han satte sig full framför ratten? men å andra sidan var det ju just jag som gick över gatan.
svårt det där. men iallafall.

pratade med camilla förut, den nykära älsklingen, och jag ska åka ut till hennes land imorgon för en massa prat och sol. så det ska bli så kul så :)
byez.

mat

jag är urdålig på att fixa mat åt mig själv! jag skjuter upp att äta tills jag känner att magen kurrar, och den kurrar högt. varför jag säger det är för att mja, påminna mig om att jag måste ta tag i att göra bättre mat.
jaja, anyway. igår bestämde jag mig för att ta en tur till stockholm nästa helg. får se om någon hänger med, annars åker jag själv och njuter. jag är inte beroende av annat folk som många är.
innan det ska en mycket intressant vecka avklaras. imorgon börjar jag hjälpa till på hockeylägret. KLOCKAN 8 på morgonen. låter inte riktigt som jag, att gå upp kl 7 för att få börja jobba kl 8, frivilligt. meeeeeeeeeen, jag är ju inte riktigt klok.
efter en liknande morgon på tisdag ska jag bänka mig framför TV'n klockan 20 på kvällen. BWO uppträder och killen ska ju för fasiken leda en allsång. på onsdag ska jag faktiskt jobba på min stackars semester, kvällen, men på torsdagen fortsätter den ute i solen hos pappiluppsi. förhoppningsvis kan jag dra med någon ut dit. det är ju inte direkt så att maten stinker därute.

sen är det bara några dagar kvar tills jag börjar jobba igen. och då innebär det att endast 2 veckor av lovet är kvar. nae, herregud, jag måste göra mer saker.
hejdå.

perfekta dag!

okej så jag är inte så bra på att uppdatera en blogg. tvivlar på att det är någon som sitter och väntar på att jag ska lägga upp något när vädret är som det är.
vilken tajming jag hade med semestern! inte bara gick de första 5 veckorna på jobbet extremt fort, utan de var också väääldigt regniga. många sådär kletiga dagar. men nu minsann!
igår var jag nere på staden med en lycklig camilla som hade haft det underbart på åland (utan regn). vi spanade in vår resa och preliminärbokade. najs!
efter detta en sväng på stan där jag hittade några så hemskt fina saker. kolla in: en höst/vårjacka på Sisters som egentligen kostar 1000:- men som jag gick därifrån med efter att ha gett kassörskan 300:-. innan det var jag inne på Åhlens och  hittade två JÄTTEmysiga koftor för tillsammans 164 kronor! helt sjukt, men hon i kassan råkade nog slå rea på rea. hursomhelst! detta avslutades med en runda på MQ där det hittades en snygg vit t-shirt för 99:- . sen kändes det som att det fick vara.

 


jag träffade på Fredrika en stund också på stan, underbaringen som jag senare åkte ut med till hennes land. UNDERBART! kan ni förstå hu skönt det är att ha ett land att åka till med en alldeles perfekt sjö och med perfekt väder. kan vara en av de bästa förmiddagarna i mitt liv. mycket bilder togs med hennes kamera också innan vi gick ner till bryggan för att simma ut till flotten och bara vara flotta! haha. riktigt, riktigt härligt och sjön var precis så varm (eller kall  om man vill säga så) som en sjö ska vara i detta väder. ae, jag kan inte sätta ord på hur underbart jag har haft det. dessutom var jag med en av de roligaste människor jag känner - herre min gud alltså vilken humor vi har! vi låg uppe till kl 2 och pratade om hur det skulle vara om man bajsade genom knäna. seriöst. vi gjorde en lång utvärdering om alternativ till anus. haha! efter det en liten utmaning på låttexter och sedan somnade vi.
just det - det ska nämnas att jag vann på Yatzy med 318 poäng ;)

 

no outhousemovie

 det skulle blivit utebio ikväll men med vädret som råder blev det inget av. saknar susanna och resten av tjejerna så någon dag måste vi minsann gå :)
istället sitter jag ju härinne med nya bloggen, haha, och jag fick nu lust att bjuda på lite bilder från sommaren 2006 och framåt. knock yourselves out! ;)

dagen vi började nian  hemma hos erica  min älskade camilla när hon fortfarande hade glasögon :)  när vi va på gotland med laget första gången... vi lämnade spår efetr oss mahahahahaha  när vi va o åkte skridskor i nian  hemma hos erica   min sötaste baby haha :D  när vi åkte till finland, jag, mirela, louise, camilla :)  på finlandsbåten  ajla o moa när vi åkte till sthlm :)  jag innan nians middag 2007  9C alltid i hjärtat :)  milla o jag kvar på tårtan som alla åt upp.  sötaste ajla o mirela på augustifestem 2007  haha :D augustifesten  bwo.  the ark  hos erika på party  hihi mina flickooor :D  romme 2008 med jorunn o sara :D  mellot i linköping  en av de häftigaste kvällarna i mitt liv :)  haha   freddy, milla and me  sommar 2008  sommar...

men vad gör det om hundra år?

så har man startat en ny blogg och det känns hemskt att veta att det kommer sluta likadant med denna som med den förra. lite tröttsamt att man inte har ett något mer spännande liv men vad gör man? jo, man lever i framtiden och längtar efter sena kvällar på avenyn i göteborg. man ska ju bli jurist för fasen.
just nu ligger meritvärdet på 20.0 och det är ju bra. faktiskt så bra som det bara kan bli. men jag skryter inte om det - rättare sagt gör jag mitt bästa för att dölja det. precis som folk har förutfattade meningar om folk med IG i 50% av ämnena har folk förutfattade meningar om folk med MVG i de flesta. jag kan erkänna att mitt liv skulle vara lite - eller ja, mycket - roligare om jag inte brydde mig så mycket om allt. jag bryr mig kanske för mycket om skolan, om min framtid, om mina vänner, familj och om mitt jobb än vad som är hälsosamt för mig. för att inte tala om allt slit med hockeyn under vintern. men jag tycker ju att allt är kul, så varför sluta? varför inte bry sig om sin framtid? jag menar, det är ju där man ska leva tills man dör.

jag vill inte sluta som någon av mina föräldrar. mamma jobbar halvtid på ett marknadsundersökningsföretag (det är ju också ett ord för "hänga gubben"). resten av tiden pysslar hon om vår hund, följer våra bästa år för 12:e året i rad och pratar i telefon med familj och vänner. lagar mat gör hon också, åt mig. jag är lite bortskämd för jag lagar sällan mat själv vilket säkert får konsekvenser den dag jag inte bor här längre. men annars är mamma i rpincip jämt glad och det är väl därför jag är som jag är.
pappa, å andra sidan, blir lite halvt frustrerad då och då och när jag åker till söderköping brukar det oftast vara när pappa har det som stressigast. pappa säljer stora frysar till stora företag med stora båtar. det låter enkelt men det är lite mer komplicerat än så faktiskt. han är smart och det vet han. han vet kanske också att han har en smart dotter men anstränger sig inte alltför ofta att påminna sig om det, som mor min gör.
hursomhelst har jag två helt olika föräldrar och en massa lätt konstig släkt däremellan. inga syskon har jag vilket kanske är förklaringen till att jag behöver en blogg att prata (okej skriva) av sig på när det behövs. jag har ju inget syskon att ta ut aggressionerna mot.

så ja, jag är lite halvt konstig jag själv. men vem är inte det? trots allt så är ju normalt inte normalt. det behövs folk av alla sorter. jag har hamnat i ett fack jag tycker om, någon form av nördig men rätt cool arbetsmyra som gillar läget.
det är väl det jag kommer skriva om - hur det är att vara den där nördiga men rätt coola arbetsmyra som gillar läget och kämpar vidare för sina drömmar. sina passioner, som man lite mer exotiskt kan säga.
passioner är ju alltid bra, och passionsfrukt är gott.

nu ska jag skriva om någonting annat. hejdå.

RSS 2.0