om jag hade en miljon dollar

Hade en sån där nästan-nära-döden-upplevelse idag. Skulle traska mot jobbet efter skolan, och var något stressad eftersom jag pratat med Glemminen och Alexandra lite för länge (eller, det var mest de som pratade om varandras perversa fantasier, jag lyssnade mest och tyckte det var skoj). Av nån anledning var jag väldigt försenad och när det var 8 minuter kvar till klockan slog 16 stängde jag mitt skåp, gick nerför trapporna och rusade ut ur lärkadörrarna.
Det var lite mörkt ute och så hade jag stoppat i hörlurarna i öronen. Så när jag skulle gå över Nygatan för att kunna gå nerför den där satans backen nedanför DeGeer, så såg jag bara att en bil väntade på att svänga vänster. Kollade på den en stund, väntade på att den skulle svänga. Och utan att tänka gick mina steg rakt ut i gatan (orka vänta på att nån söndagsåkare ska svänga liksoom). Då kommer buss nummer 48 från Linköping och bokstavligen svischar förbi mig, det var kanske en halvmeter mellan mig och bussen. Den åkte fort. Kanske svårt att förstå riktigt hur fort den åkte enligt mitt minne, men fort var det och jag blev faktiskt lite rädd. Har varit med om såna grejer förut, men jag har aldrig varit så pass klantig att jag inte kollar åt både höger och vänster innan jag går över en vägjävel. Snacka om att jag kommer kolla nästa gång jag går över där.

Första skoldagen 2009 var annars skapligt trevligt, men kändes väldigt onödig. IV med socialkunskap var rätt tråkig där vi bara skrev om kärlek och vad det betyder för oss, blabla, ni vet. 2 timmar håltimme med Sara på stan, inköp av strumpor och tröja på MQ, risgrynsgröt till lunch och en svenskalektion som bara kändes bajsbjasbjabsjbajsbashhshshshhhhahaa.a..a.a.a.
Aa ni fattar.
Sen inställd rättskunskap och hej då var det med den här dagen. Pratade med Jullans Pedro i datasalen ett bra tag, han är skitduktig på svenska om man tänker på att han bara varit här i 6 mån. Glenn kom och ville vara med och försökte få Pedro att bjuda med honom hem till Brasilien, där det finns fina brudar med fina rumpor (helt och hållet enligt Glenn). Vet inte om Pedro fattade ordet "ragga", men vi får väl se.
Annars får Julia förklara närmare, höhö.

Förresten, här är det enda som jag lärde mig under dagens svenskalektion. Förmodligen kommer jag minnas den här låten mycket längre än jag kommer minnas nåt ur litteraturepoken.

 

Kommentarer
Postat av: Tantan

Usch, tur att bussen inte gjorde dig till ketchup!

Och Glenn är bara för skön, haha! Och jag ser att låten gjorde ett litet intryck på dig! :D

2009-01-08 @ 22:23:19
URL: http://tantan.blogg.se/
Postat av: Tantan

Tur att den fulla busschaffisen inte gjorde dig till ketchup! Och Glenn är ju bara för skön!

Låten verkar ha gjort ett liiitet intryck på dig ser jag ;)



Du, när jag är 75+ så ska det enda jag säger vara "det var bättre förr" :D

2009-01-08 @ 22:26:01
URL: http://tantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0